METAMORF OLDÁS tanfolyam csak neked

43000 Ft

A METAMORF OLDÁS TANFOLYAM tartalmaz egy online elméleti felkészítést és egy 1 napos gyakorlati képzést, amelynek elvégzéséről TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki.

TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!!!

A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz képes a tudás birtokosa megélni az átalakulás minden fázisát a metamorf technika segítségével, s válik képesé annak átadására is.

Szeretettel várlak erre az átváltozásra!

Oktató: Sándor Szilvia (természetgyógyász, masszőr, léleksegítő)

Időpont: előzetes megbeszélés alapján

Helyszín:  Tab – Egységre hangoló Központ – kattints ide és nézd meg a térképen.

A képzés ára tartalmazza:

  • az online elméleti felkészítést,
  • az 1 napos gyakorlati oktatást,
  • zárt facebook csoport utánkövetés és videófelvételek a kezelésről,
  • TANÚSÍTVÁNYT.

A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik hivatalossá. Banki átutalásnál közleménybe: neved és a tanfolyam megnevezése kerüljön)

 

TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!

A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz képes a tudás birtokosa megélni az átalakulás minden fázisát a metamorf technika segítségével, s válik képesé annak átadására is.

A metamorf masszázs gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható tisztító és feltöltő módszer.

Nem hagyományos masszázs, sokkal inkább egy speciális lelki blokkoldó technika, amely a kézfejen, lábfejen és az arcon történő lágy érintéseken keresztül a gerinc reflex pontjait stimulálja, s ezen keresztül vezeti ki a tudatalattiban tárolt blokkokat. A módszer kíméletes és rendkívül hatékony. Bárkin alkalmazható, gyerekeken és időseken is. Azoknak ajánlható, akik nem szeretnek beszélni a problémájukról, hiszen itt az érintésen keresztül történik meg a blokkok oldása.

MI VÁR RÁD a tanfolyamon?

Bevezetés a technikába: Láthatsz tőlem egy teljes, bemutató kezelést.

Kezelés: A párban történő gyakorlás által megtapasztalhatod magadon is a Metamorf oldás hatását, melyet a későbbi személyes terápiák során, már értékes információként leszel képes hasznosíthatni, segítve az oldódni vágyókat. Ha egyéni képzésre jössz, tőlem kapsz egy Metamorf kezelést a tanulás végén 🙂

Elméleti háttér: A Metamorf masszázs lépésein túl megismerkedhetsz a főbb csakrák működésével, aktiválásával.

Önkezelés: a metamorf oldás módszerét képes leszel önmagadon is alkalmazni.

Tapasztalati ismeretek: Több éves tapasztalatom kerül átadásra. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyek a gyakorlatban hasznosak lehetnek a kezelések során. Pl. metamorf oldás közbeni reakciók, testrészek jelentése, stb.

Interaktivitás: kérdéseidre azonnal választ kapsz a gyakorlati napon.

Videó és utánkövetés: Zárt Facebook csoport tagja leszel, ahol a kezelésről készült videót bármikor megnézheted, élményeket és tapasztalatot oszthatsz meg másokkal a módszerről.

10 óra online elméleti rész feldolgozása egyénileg történik a tanfolyam előtt. Itt érintett témák: a test energiarendszere (csakrák, aura, nádik, meridiánok), reflexológia és az idősíkok a testen, tudat alatti és a tudatos én elmélete, valamint a lelki blokkok értelmezése.

10 óra gyakorlat: a bemutató kezelés után párokban történik a gyakorlás, így mindenki részesül egy kezelésben, valamint egy önkezelésben.

Szeretettel várlak erre az átváltozásra!

Oktató: Sándor Szilvia

(természetgyógyász, masszőr, léleksegítő)

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„METAMORF OLDÁS tanfolyam csak neked” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .