Lélek- és szeretetmasszázs tanfolyam csak neked

43000 Ft

Lélek és szeretetmasszázs tanfolyam nem csak masszőröknek! 2 kezelési forma 1 napon!

A tanfolyam tartalma:

Online tananyag és 1 napos gyakorlati képzés, magában foglalja:

 • az online elméleti felkészítést,
 • az 1 napos gyakorlati oktatást,
 • a nyomtatott tananyagot,
 • emléklapot.

A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik hivatalossá. Banki átutalásnál közleménybe: neved és a tanfolyam megnevezése kerüljön)

 

Lélek- és szeretetmasszázs

Lélek (Ringató) masszázs

A tanúsítványban szereplő végzettség megnevezése: Lélek- és szeretetmasszázs

Oktató: Sándor Szilvia: természetgyógyász, akupresszőr, léleksegítő

A Lélekmasszőr kompetenciái:

A képzés során a masszőr megismerkedik a legfontosabb testben futó energiapályákkal, valamint képes önállóan elvégezni egy 50-60 perces, teljes testet érintő kezelést. A lélekmasszázs során a kezelő egy különös ringató, pulzáló fogásokkal tarkított kezelést ad kliensének, mely nagyon mély relaxációt hoz számára. Ez a speciális technika rendkívül jó stresszoldó a terhelt időszakokban, s képes a lelket és a szellemet is megnyugtatni, s ezáltal a test is teljesen ellazul. A tudatalattiban tárolt lelki blokkokat oldja és kiáramoltatja.

Szeretetmasszázs tanfolyam

A Szeretetmasszázs kezelő kompetenciái:

A képzés során a kezelő megismerkedik egy mély relaxációs technikával, melyet finom szeretetteljes érintésekkel végez a test energiapályáin és különböző pontjain. A lényeg a szerető érintésen van, de fontos a technika is. E kettő segítségével a kezelő képes egy 30 perces feszültségoldó kezelést elvégezni önállóan és magabiztosan, melynek során a testre és a lélekre egyaránt hatni képes. A szeretetnek az egyik legcsodálatosabb megnyilvánulása, az érintés maga. A szeretetmasszázs során az érintés minőségének van nagy szerepe. Ez a kezelés minden korosztálynak ajánlott, minden élethelyzetben.

Szeretettel várom a jelentkezőket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélek- és szeretetmasszázs tanfolyam csak neked” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

 • metamorf oldás tanfolyam Sándor Szilvivel

  METAMORF OLDÁS tanfolyam csak neked

  43000 Ft

  A METAMORF OLDÁS TANFOLYAM tartalmaz egy online elméleti felkészítést és egy 1 napos gyakorlati képzést, amelynek elvégzéséről TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki. TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!!! A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz…

 • Spirituális eszközök varázslata workshop Sándor Szilvivel

  Spirituális eszközök “varázslata” Workshop csoportos

  15000 Ft

  Spirituális eszközök “varázslata” csoportos műhelymunka A spirituális eszköz nem más (pl. inga, pálca, kártya) mint a használójuk kezéből érkező energia meghosszabbítása. Ahhoz, hogy ezek a tárgyak igazán segítségedre legyenek, meg kell tanulnod tiszta, torzításmentes csatornává válni és szíved teréből kérdezni…