Kivirágzás szer

A ’Kivirágzás’ a mélyben és a magasságokban ható, a női testet-lelket-szellemet érintő kezelés, mely tisztítja az előző életekből hozott női elfojtásokat, sérüléseket, a generációktól akaratlanul is átvett és hordozott terheket.

Feloldozást ad a jelen életedben

szerzett sebekre, bántalmazásokra, kinyitja a kaput a női teljességed megélésére, s kivirágzásodra. A lelked létezésének minden síkján, minden térben és időben történő feloldozása valósulhat meg a kezelés során, az egyéni érettség és befogadás szintjén.

Megtisztíthat a hamis gyökerektől, segíthet abban, hogy önmagadban leld meg a forrásod, a gyökered és a biztonságod. Támogat abban, hogy a szíved teréből kiáradva lehess teljes, s megélhesd a ’Vagyok, aki vagyok’ létállapot szabadságát, szentségét, s az Isteni rendben való feloldódást.

Mi vár rád ezen a kezelésen?

Élet művészete Egységre Hangoló Lélektérkép Sándor Szilvi 2022

Gyógyító – feltáró beszélgetés, ahol felteheted kérdéseid, beszélgethetünk kötetlenül, vagy az esetleges női elakadásaidat feltárhatjuk kérdések, inga és kártyák segítségével.

energiatisztítás

Energiatisztítás, egyénre szabott, füstölővel és hangrezgésekkel történik. Az őseid előtt tisztelgünk és hálát adunk minden tapasztalásodért. Ehhez hívom a táltos dob, a fény nyelv, az illatok és a hangok segítő rezgését. Az itt történő tisztító Szer segítségével leválhatsz a megszokottságról, az őseid nem működő rendszeréről. Szeretettel történő elengedést élhetsz meg, beléphetsz saját életteredbe és végre felelősséget vállalhatsz saját életed felett.

Kezelés

Olajokkal történő testkezelés ’masszázs’, mely során természetes olajokkal, gyógyító hangokkal, szeretettel teljes érintéssel, simítással dolgozom át a tested egész felszínét, ami által kitisztulnak és felszabadulnak az elengedésre váró lelki blokkok, valamint a testedet behálózó energiapályák is. A finom érintések által közvetített rezgés hatására megnyílik női szakrális tered, megtörténik a méhed terének tisztulása és áldása, melynek központi szerepe van a női harmóniád és teremtő erőd megélésében. Létrejön a hiány és többlet állapotok harmonizálása, az Isten férfi és női megnyilvánulásának, rezgéseinek kiegyensúlyozása a test-lélek-szellem szintjén. Sejtjeid megújulhatnak, a tudatalatti felszabadul, s ennek hatására DNS struktúrád az eredet szerint módosulhat.

nap_hold_kiviragzas_szer
Nap és Hold

Szakrális lemosás –Víz szer – A feltárt és a testből kivezetett lelki blokkjaid, sérüléseid megjelennek a bőröd felszínén, valamint az éteri energiateredben, melyet behangolt és gyógyfüves vízzel lemosok rólad. Ebből a lemosott történeteidből, egy üvegcse esszenciát kapsz, melyet az áramlást szimbolizálva és a földelést segítve, Földanyának kell visszaadnod otthonod közelében, vagy egy kedvenc természeti helyeden. E szakrális megtisztulás hatására képes leszel valódi énteredben kivirágozni, saját életedért felelősséget vállalni, s újra szeretni a testedet, életedet, s teljes valódat.

Fontos gyakorlati tudnivalók:

Sándor Szilvi Egységre Hangoló, a KIVIRÁGZÁS női szertartásvezető és kezelő tanfolyam megálmodója
Sándor Szilvi Egységre Hangoló, a KIVIRÁGZÁS női szertartásvezető és kezelő tanfolyam megálmodója

A Kivirágzás kezelés az Egységre Hangolóban zajlik, Tabon.
Egy számodra kényelmes és mégis a nőiségedet emelő ruhában érkezz, amelyben a szertartás történhet.
A kezelés második része – az olajos testkezelés – fehérneműben történik, melegített masszázságyon, puha pléd védelmében.

Csak természetes magas minőségű olajokkal és gyógyfüvekkel dolgozom.

Választhatsz 120 vagy 150 perces kezelést, és meg is tanulhatod ezt a kezelést a szertartásvezető és kezelő tanfolyamon .

Hagyj magadnak pihenőt a kezelés után, mert tisztulási folyamatok elindulhatnak mind fizikai és lelki szinten is. (sírás, nevetés, beszédkényszer, szédülés, verejtékezés, gyakori vizelés, stb. )

Most, hogy már mindent tudsz erről az új lehetőségről, szeretettel várom bejelentkezésed, ha megtisztulnál, megpihennél és lépnél egy újabb mérföldet szíved középpontja felé. Hála van bennem, hogy megkaphattam erre a szertartásra és kezelésre a Forrás jóváhagyását. Áldás legyen rajta, s azokon, akik hajlandóak önmagukat választani, s a ’Vagyok, aki vagyok’ állapotban kivirágozni.

Egységet kívánok szeretettel:
Sándor Szilvi
Egységre Hangoló