Tanfolyamok

Az Egységre Hangoló Központban egy nyugodt, behangolt, békés tér vár rád, ahol a kényelem is adott.

Ezeken a tanfolyamokon vár rád a türelmem, szerető elfogadásom, figyelmem és a 2010 óta folyamatosan gyűjtött oktatási tapasztalatom, melyet különböző felnőttoktatási intézetben szereztem (Gizella Oktatási Központ, OKTÁV, Masszázs Oktatási Központ, Egység Oktatási Hálózat).

Precíz, könnyen használható és nagyobb tudást biztosító tanfolyam jegyzeteket állítok össze részedre, melyet a későbbiekben is bármikor elővehetsz, ha bővíteni akarod a tudásod. Zárt facebook csoportokban a masszázsokról, kezelésekről videók segítik a tanulásod, ha később elbizonytalanodnál valamiben. Tanfolyam utánkövetés is történik a közösségi oldalakon, számtalan baráti kapcsolódás született a tanulók között, s velem is.

Sándor Szilvi Egységre Hangoló
Sándor Szilvi Egységre Hangoló, a KIVIRÁGZÁS női szertartásvezető és kezelő tanfolyam megálmodója

Az elmúlt 14 év során minimum 1000 elégedett tanulóm volt, akiknek nagy részével mai napig tartó kapcsolódásom van, nyomon kísérem az útjukat, megosztják velem a sikereiket, bátorítom őket vállalkozásaik előtt, segítem őket elakadásaikban.

Metamorf masszázs tanfolyam csoportos, Sándor Szilvi
Metamorf masszázs tanfolyam csoportos, Sándor Szilvi

Gyere el és próbáld ki, ez nem egy szimpla tanfolyam lesz, bármilyen témát is választasz! Megkapod mindazt, amit Sándor Szilviként vagy Egységre Hangolóként hozzá tudok tenni a fejlődésedhez, egységedhez.

Egyéni és kiscsoportos képzési lehetőségek:

A korábbi évek alatt, az oktatásaim során számos esetben merült fel a kérdés: Szilvi, lehetne egyéni oktatást kérni tőled? S most a válaszom végre, IGEN! Lehetőséged van egyéni képzésre is itt Tabon, a rendelőmben, közel a Balatonhoz.

Hogy néz ki egy ilyen nap velem?

Az individuális oktatás során, csak rád koncentrálok, így gyors és hatékony a tanulás! Az elméleti tudásanyagot a képzés előtt online kapod meg, melynek lényegét a nap elején közösen átismételjük. A felmerülő kérdéseidre választ adok.

Az elmélet után jöhet a gyakorlás. A gyakorlati képzés az általad hozott modell segítségével történik. Minden mozdulatot, fortélyt megmutatok az alanyon, majd Te gyakorolsz mindaddig, míg a teljes kezelést elsajátítod.

Utánkövetés is történik. Egy zárt Facebook csoport tagja lehetsz, ahol videót találsz az adott képzésről, valamint egyéb érdekes anyagokat. Itt a későbbiekben is kérdezhetsz tőlem és tanulótársaidtól is.

Néhány tanfolyam, amit a tanulók különösen kedvelnek mostanában

KIVIRÁGZÁS tanfolyam Sándor Szilvi Egységre Hangoló
KIVIRÁGZÁS tanfolyam Sándor Szilvi Egységre Hangoló
Csakramasszázs tanfolyam csak neked Sándor Szilvi Egységre Hangoló
Csakramasszázs tanfolyam csak neked Sándor Szilvi Egységre Hangoló
ájurvédikus olajos masszázstanfolyam
Ájurvédikus olajos masszázs tanfolyam. Fotó: freepik.com

Kiscsoportos képzés

Fogjatok össze, gyertek többen, ebben az esetben kedvezményt is kaptok.

Nyitott a lehetőség a kis létszámú (2-4 fő) csoportok fogadására is, TAB-on az EGYSÉGRE HANGOLÓ KÖZPONTBAN.

A kis létszámú csoport előnye, hogy itt sokkal hatékonyabban tudsz tanulni, mint egy nagylétszámú tanfolyamon. Rövidebb időintervallum alatt sajátíthatod el és gyakorolhatod be az anyagot. Kérdéseidre választ kaphatsz, mert minden tanulóra nagyobb figyelem jut, ez erősebb tudást eredményez.

Szállás is megoldható a messzebbről érkezőknek! Nagy öröm számomra, hogy elkészült az Egységre Hangoló Központ, ahol 4 fő kényelmesen megszállhat.