Csakramasszázs tanfolyam csak neked

43000 Ft

A CSAKRAMASSZÁZS TANFOLYAM egy 20 órás képzés, amely 10 óra elméleti és 10 óra gyakorlati részből áll.

A kezelés során érintjük a test 7 fő energiakapuját:

Gyökér, Szakrális, Napfonat, Szív, Torok, Homlok, Korona

valamint néhány mellékcsakra területét: talp, tenyér, térd, könyök, fül és szemcsakrák. Speciális fogásokkal dolgozunk a testben futó fő energiapályák mentén. A csakrák szorosan együttműködnek a belső elválasztású mirigyekkel, így a teljes hormonrendszerre is hatást gyakorlunk ezzel a kezeléssel.

10 óra gyakorlat személyes jelenléttel

10 óra online felkészülés:

Elméleti anyag az ember energia rendszeréről, a csakrák működéséről

Tartalmaz csakratesztet, gyakorlati tanácsokat.

Az online tanulás részeként az ajándék meditációból megtanulható egy kiegészítő csakra és hormonegyensúlyt hozó kezelés, mely a tenyéren megtalálható reflexpontokon keresztül történik. Ez megtanítható a klienseink számára is, melyet otthon is végezhetnek, segítve az öngyógyító folyamatokat.

Kérdéseidet a megrendelést és átutalást követően erre az e-mail címre várom: egyseg@sandorszilvi.hu

A CSAKRAMASSZÁZS TANFOLYAM 20 órás képzés során a masszőr elsajátíthat egy 60 perces csakratisztító- és töltő masszázskezelést a testen, és a talpon.

Alkalma nyílik megtanulni azt, hogyan és mikor érdemes ingát használni, s megismerhet néhány csakra gyógyító szimbólumot.

Ajándékba kap egy meditációs hanganyagot, mely a belső elválasztású hormonok egyensúlyát is segítik a kézen található csakra pontok segítségével. Ezek együttes használatával segítheti önmaga és mások Test-Lélek-Szellem egyensúlyát, harmóniájának visszaállítását.

A tanfolyam után képes lesz bemérni a csakrák állapotát, a szervek állapotát, valamint önállóan egy 45-60 perces kezelést adni kliense számára.

A képzésen ajándékba kap a tanuló egy egyéni ingát, néhány alap ingatáblát, egy csakratáblázatot, meditációs hanganyagot, melyet később is használhat kezelései során.

A mai életünk legnagyobb korlátja a stressz, ami állandó feszülést okoz a fizikai testben. Emellett a nehezen megélt élethelyzetekből folyamatosan felhalmozódnak az úgynevezett lelki blokkok, melyek beszűkítik az energiaáramlást a testünkben.

A feszülő izmok, a testben kialakult blokkok korlátozzák a csakrák és energiapályák működését is. A csakramasszázs célja ezen területek fellazítása és energizálása.

Csakramasszázs során a páciens ruhában van.

Készítettem egy anyagot, amelyben összefoglaltam a fő csakrák jellemzőit. Letöltötted már az ISMERD MEG CSAKRÁIDAT könyvecskét? Ha még nem, akkor iratkozz fel hírlevélre a nyitólap alján, és küldöm az anyagot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csakramasszázs tanfolyam csak neked” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .