Egyéni LÉLEKTÉRKÉPEK

Sokan kérdeztétek hogyan születnek ezek a lélektérképek és mandalák. Most szívesen elmesélem.

A Mandalák átformálódtak bennem, általam és a Forrás vezetésével, s így születtek az egyedi Lélektérképek, melyek alkímiai folyamatokat, égi üzeneteket és szimbólumokat hordoznak tulajdonosuk számára. Az elkészítésük egy mély isteni folyamat. Először egy fénykép és név alapján megkérem a lélektérképhez szükséges információkat, segítő rezgéseket a Forrástól.

Ezek alapján készítek egy vázlatot, majd elkezdem a kép megfestését. Olyan ütemben haladok, ahogy az Égiek ‘diktálják’. Szentséges folyamat ez számomra, betekinteni egy lélek történetébe, s azt megformálni a magam képességei és a Forrás által. Mikor elkészül az alkotás, leírom a hozzá érkező ébresztő üzeneteket. Így lesz teljes a folyamat.

Szeretnél Te is hangolódni hasonlóval? Elég bátor vagy ahhoz, hogy tükörbe nézz lélektérképed által? Kész vagy a változásra?

Egy kis háttér

Szerelemként érkezett az életembe a Mandalák világa. Miközben készítem őket ráhangolódom a leendő tulajdonosára, s a számára szükséges információkat, rezgéseket, égi üzeneteket rögzítem mintákkal, szimbólumokkal és fénykódokkal. A színeket is úgy álmodom meg, hogy igazán teljes legyen és a lehető legnagyobb segítséget hozza majd el birtokosának.

Pároknak is készítek közös Lélektérképet, mely rámutat a kapcsolat mozgatórugójára, erősségére, esetleges hiányokra, közös feladatukra. Az egyedi Lélektérképekhez készülhet Égi üzenet vers vagy leírás formájában, hogy segíthessem életfeladatod megértését, bevállalását.

Sokan beszámoltak arról, hogy az otthoni terüket megtöltötte és áthangolta. Voltak akik bátorságra leltek a mandalájuk által, s volt olyan is akinek új ingatlant teremtett.

Egyedi lélektérképet itt rendelhetsz, az Egységre Hangoló Webáruházban: