HELY, AHOL FELTÖLTŐDSZ

Egységre Hangoló Központ

Létrehoztam az EGYSÉGRE HANGOLÓ KÖZPONTOT Tabon, itt zajlanak az egyéni kezelések, itt készítem a sokszínű Egységre Hangoló Portékákat. Ez a hely ad lehetőséget az egyéni és csoportos oktatásokra, valamint alkotó és meditációs napok megtartására.

Egységre Hangoló Központ

Közösségi teret biztosít mindazoknak, akik az önismeret útját járják.

Egy hely, ahol töltekezhetsz…

Egy hely, ahol önmagadra lelhetsz…

Egy hely, ahol kitágul a világunk…

Hangutazás

Egységélményt hozok neked a rezgésekkel, valamint a feltétel nélküli isteni szeretettel átitatott, biztonságos térben várlak téged egyéni és csoportos hangutazásokkal.

Tanfolyamok

Ezeken a tanfolyamokon vár rád a türelmem, szerető elfogadásom, figyelmem és a 2010 óta folyamatosan gyűjtött oktatási tapasztalatom, melyet különböző felnőttoktatási intézetben szereztem

Workshopok

Gyere és alkoss velem egyénileg vagy csoportosan. Minden workshop jellemzője a jó hangulat, együtt alkotás élménye. Eredménye az elkészült alkotás mellett valamilyen téma feldolgozása. Válaszd azt, ami téged megszólít és amire pont most szükséged van.

Kezelések

Önmagad felé vezetlek és terellek, hisz az önmegismerésen keresztül jutsz el a teljességhez és az egységhez.A nálam töltött idő első percétől az utolsóig energiaáramlás és energiamunka zajlik.

Alkotás az Egységre Hangolóban

Itt készülnek a lélektérképek csatornázott üzenettel, a versek, és az Egységre Hangoló üzenetek. Az angyalságok, a mesefák és a régiségek újrahangolása, és a hangutazások.

A workshopok keretében te is kipróbálhatod, milyen az, amikor egy védett környezetben elmélyedve kedvedre alkothatsz, miközben új lehetőségeket fedezel fel önmagadban.

tibeti hangtálak az Egységre Hangoló Hangfürdőn
Kivirágzás szer 120 perc Sándor Szilvi Egységre Hangoló

Kivirágzás az Egységre Hangolóban

Hajlandó vagy végre a fátylakat lebontani és a valódi fénytermészeted meglátni? Hajlandó volnál végre önmagad női kivirágzásáért tenni úgy, hogy nem kintről várod a csodát, a megerősítést, s nem csupán a férfi kedvéért teljesedsz ki nőiségedben?

KIVIRÁGZÁS Szer és testkezelés 120 és 150 percben

Minden olyan nőnek, aki előtt már fellebbent az illúzió fátyla, aki keresi az igazságot és önmagát, aki már látja a valódiságát, sőt már felfedezte és bátran használja saját teremtő erejét.

Kivirágzás szer 150 perc Sándor Szilvi Egységre Hangoló

KIVIRÁGZÁS: női szertartásvezető és kezelő tanfolyam

Ezt a kezelést meg is tanulhatod egy 60 órás elméleti és gyakorlati tanfolyam során, ha elhívást érzel arra, hogy nőtársaid segítsd az útjukon:

Csatlakozz az Egységre Hangoló közösségekhez

Az EGYSÉGRE HANGOLÓ TEST-LÉLEK-SZELLEM KÖZPONT CSOPORTBAN aktuális hangoló üzenetek és versek, események és alkotások osztok meg a támogató közösséggel.

A FÉNYKÓDOK csoportban Egységre Hangoló Forrás üzenetek, fény nyelvi közvetítések várnak rád.

Csatlakozz a csoportok energiájához, érezd és tudd, hogy nem vagy egyedül.