Körlapra készült csakrasor 20 cm

22000 Ft

Megjegyzés:

A csakrák egyfajta energiakapuk a testünkön, melyek tölcsér formájúak, a környezetből, az univerzumból áramló életenergiát ezen keresztül vesszük fel és adjuk le. Állandó kör alakú mozgásban vannak. Tulajdonképpen az aura energiakapui. A csakrák feladata, hogy az Egyetemes, Univerzális Energiát felvegyék és szétoszlassák az aurában. A csakrák tehát a test energiaellátását biztosítják. Amikor egy csakra blokkolttá válik, kevesebb energiát képes felvenni a test. Amikor tartósan fennmarad ez a kibillent állapot, a csakrákhoz kapcsolódó fizikai szervek is károsodhatnak.

A testünkön 7 fő csakra van: gyökér, szakrális, napfonat, szív, torok, homlok, korona. Ezt egészíti ki még számos mellékcsakra: talpcsakra, fülcsakra, tenyércsakra, szemcsakra, stb. Ezek a kis energiaturbinák egy rendszert alkotva a gerincoszlop mentén helyezkednek el, s a belső elválasztású mirigyeken keresztül csatlakoznak fizikai testünkhöz. Minden egyes csakrának a rendszerben, független mozgása és egyéni aktív szerepe van. Ezek az energiaörvények mind önállóan, mind pedig együttes rendszerükben látják el a szervezet mirigyrendszerét energiával.

A galériában látható mandala Lélektérképek megrendelésre készültek, és személyes üzenettel együtt már eljutottak gazdájukhoz. Minden Lélektérkép egyénre szabott alkotás, elkészítése előtt egyezte-tés szükséges. Lélektérkép ajándéknak is rendelhető.

MDF lap és vászon, akasztóval ellátva, akril festék és zselés irón.

Többféle méret közül választhatsz.

Egyéb extrák,

• ásványok, fából faragott angyaljelek, üveggyöngyök, tollak plusz költséggel járnak.

• szöveges üzenetet is rendelhetsz, a Lélektérképhez lecsatornázott Égi üzenetet vers vagy leírás formájában átadom neked, ezt itt, az alábbi képre kattintva a webáruházban adhatod hozzá a megrendelésedhez.

 

Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő
Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő

 

Egy egyedi festésű csakrasor nem csupán szép falidísz és csodás ajándék lehet, de emlékeztet a legfontosabb életterülteinkre, minőségeinkre és azoknak egyensúlyára, és ezzel segítik azok harmonizálását.

Ezeket az alkotásokat átszövi a Forrás rezgése, a szív szeretete, az Ég és Föld egysége a színek, formák, fénynyelvi jelek segítségével. A csakrasorok felöltöztetik a szobádat, rendelődet, közösségi tereidet szépségükkel, s megtöltik a teret egyensúllyal, az egység rezgésével az energiakapuidon keresztül.

A csokrok (csakrák) egységet alkotnak, ha a szív a középpont, így a valódi szíverő vezet.

Az ősi magyar táltosok almáknak nevezték ezeket az energiakapukat, melyeken keresztül lépünk kapcsolatba az összes létező rezgéssel, egymással, s az Univerzum minden részével. Ha jól ismered és használod almáid, csokraid, meghatározhatod, hogy mi lépjen be rajtuk keresztül. Az egyénre szabott csakrasorok utat mutatnak neked önmagod kiteljesedéséhez.

Egy korábbi csakrasorhoz érkező Forrás üzenet:

Ragyogjon rád a Nap fénye

Lépj teljességeddel az Egységbe

Szíved terét tágítsd a térben

Fényeddel minden egybeérjen

Érezd meg a Mindent és az Egyet

Érezd, hogy a Mindenség téged szeret

Öleld át önmagad szerető karokkal

Ne szoríts semmit zárt marokkal

Hisz Semmi és a Minden a tiéd

Benned a fénnyel éled az Egység

Szilvia Sándor

Egységre Hangoló – baráti kör

Engedd meg, hogy megalkossam a téged inspiráló legjobb, legfényesebb csakrasort!

 

Méretek 20 × 20 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körlapra készült csakrasor 20 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .