Egységre Hangoló Fénykártyák

7700 Ft

Mit láthatsz a lapokon?

Sokféle megnevezést olvastam már róluk: fénykódok, fényjelek, égi üzenetek, forráskódok, isteni kulcsok. Égiektől kapott üzenetekben hallottam lélekjelnek, útjelzőknek, egyéni léleklenyomatnak és dimenziókulcsnak is.

Egyszerűen csak hagyom, hogy megjelenjenek a kezeim által, s most már engedem, hogy hangban is megnyilvánuljanak a mandalákban. Érzetek, rezgések, hangok, üzenetek érkeznek velük, de nem tudom lefordítani őket szóról-szóra. Multidimenzionális jelzések ezek, különböző láthatatlan régiókból, melyek mást mutatnak nekem, mást neked, mégis mind a teljesség megélésében segítenek. A Földön rendelkezésre álló szavaink nem elegendőek ezen jelek ‘lefordítására’. Ahogy minden létező dolognak van egy adott rezgése, adott frekvenciája, így ezeknek a multidimenzionális jeleknek is. Így minden egyes kártyalap más rezgést és üzenetet hordoz.

Te fogod kiválasztani, hogy az adott probléma esetén melyik a legnagyobb hozzájárulás a számodra. Kiválasztás után, egyszerűen csak nézegeted, érinted, s ha hívást érzel, magadra helyezheted a lapot. Hangolhatsz vele teret, vizet, kezelheted vele magad, vagy szeretteid.

30 készleten (utánrendelhető)

Multidimenzionális fénykódokat tartalmazó, egyedi festett kártyalapok, melyek segítenek a gyógyító mechanizmus beindításában, a felismerésekben, a lélekkel való kapcsolódásban.

Sejtszintű változásokat képesek elindítani a szervezeteben, dimenziókapuként működnek, melyek megnyílnak arra a térre és időre, ahol az adott sérülés rendeződni képes.

Kiolvashatod belőlük a mindennapi égi útmutatást, valamint rezgésükkel kezelheted önmagad, s a körülötted levő életteret is. Kapuként nyitnak önmagad teljességére.

A kártyalapok az 5 elem rendszere szerint érkeztek, minden elem 4 színes lapot tartalmaz.

A 20 színes kártyát és a kártyák értelmezését és a megerősítéseket leíró füzetkét tartalmazó Egységre Hangoló Fénykártyák dobozban érkeznek. Benne megtalálod a Föld, a Levegő, a Tűz, a Víz kártyáit és üzeneteit, és az egységet hozó Szer-elem koronázza meg az egész csomagot.

Méretek 10 × 10 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egységre Hangoló Fénykártyák” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .