EGYENSÚLY megteremtése az Életfádon át

13000 Ft

Ez a gyógyító utazás az Életfádon át, a Forrásodhoz vezet, segíti az erőbe állást és ősbizalom helyreállását. Segíthet a pszichoszomatikus tüneteknél, pl: hátfájás, gyenge lábak, gerinc problémák, depresszió,

egyensúlyzavar, koncentráció hiánya.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Engedd meg, hogy segítsem a kapcsolódásodat önmagadhoz és segítőidhez. Egy csodálatos belső utazás vár rád, különleges hangrezgésekkel, meditációval, kezelésessel és alkotással.

Várlak erre az izgalmas utazásra, Hangolódj az Egységre velem

Hozzájárulás az Életfa programhoz tartalmazza a teljes programot és az MDF lapból kivágott 20 cm-es Életfát)

Hozd el barátaidat, vagy csatlakozz egy induló csoporthoz. Minimum 2, maximum 8 fő lehet a létszám. A csoport energiája fokozza a hatékonyságot és a hangulatot is.

A megjelölt ár egy fő tanfolyam költségére értendő. Banki átutalásnál közleménybe: neved és a tanfolyam megnevezése kerüljön.

EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE AZ ÉLETFÁDON ÁT 🌳🌳

Az Életfa szimbolizál téged, az életed, s a teljes valód az Ég és a Föld között. Gyökerei a múlt, a generációk, a szellemi világ. A fa törzse a jelened, az utad amit bejársz önmagadon belül ahhoz, hogy a lombokon át

Isten kezét megfogva kiteljesedj, egységbe kerülj önmagaddal, a környezeteddel és a Mindenséggel.

Vágyod az egyensúlyt? Hajlandó lennél végre a saját lábadra állva, a saját gyökereiddel megkapaszkodva kiteljesedni a való világban? Gyere, és segítek neked egy közös fényhangolással.

Mi várhat rád, ha nyitott szívvel érkezel?

🌳 Egyéni és csoportos hangolódás, emelkedés, feltöltődés, alkotás és egy csodálatos általad készített támogató életfa, ami otthon ragyoghat rád

🌳 Egy rezgésemelő és fény nyelvi üzenetekkel hangoló csoportos meditáció és kezelés vár rád, ahol bejárjuk a gerincünkön keresztül, az energetikai életfánkat, mely a megtartó erőt biztosítja számunkra az

életünkben.

🌳 Megkeressük az egyéni elakadásokat, majd tisztítjuk a blokkokat.

🌳 Az egyéni és a közösségi gyógyulási folyamathoz meginvitáljuk az égi és földi segítőinket, kapcsolódunk egymással csoportos gyakorlaton keresztül.

🌳 Meghívjuk a kreatív energiákat, az ecseteket, a csodás színeket és gyógyító zenei aláfestés mellett megfestjük a saját támogató Életfánkat.

🌳 Ősbizalom, Önhit, Közös-s-égi megtartó erő rezgése lesz velünk az Egységre Hangoló terében

Minden, amit teszünk önmagunk teljességéért, azt a Föld felemelkedéséért is tesszük. Minden egyes felfényesített és megerősített életfa emeli Földanya rezgését is. Az eseményen felszabaduló plusz energiákat felajánljuk a Földön és a Mindenségben létezők teljességéért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EGYENSÚLY megteremtése az Életfádon át” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

  • metamorf oldás tanfolyam Sándor Szilvivel

    METAMORF OLDÁS tanfolyam csak neked

    43000 Ft

    A METAMORF OLDÁS TANFOLYAM tartalmaz egy online elméleti felkészítést és egy 1 napos gyakorlati képzést, amelynek elvégzéséről TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki. TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!!! A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz…