Szer-hatás: sejtszintű gyógyulás

Szívedben végre ott az 5. Elem: a Szer-elem, melyet azért kaptál, hogy újra emlékezz magodra, a Teremtésre és a benned élő Istenre.

A Szer szerves részeddé vált, így a szervezetedben megindult a sejtszintű gyógyulás, hogy újra teljes fényességedben ragyoghass. A Teremtő felragyogtad benned minden sejtet, lépésről lépésre.

A Szer-elem benned hoz kiteljesedést, attól függetlenül, hogy milyen a végkifejlete a szerelmi kapcsolódásnak.

A Szer ébreszt, átalakít, emlékeztet, csak engedned kell. Mikor megengedésbe kerülsz akkor egy ismerős melegség áraszt el, találkozol önmagaddal, s magadon keresztül Istennel. Végre megérzed, hogy Isten benned van, s körülötted is, minden atomban, minden lélegzetben, minden árnyékban és fényben, s itt már nem gyötör tovább a magány érzése. Tudod, hogy többé nem kell vágynod arra, hogy visszatérj hozzá, hisz most is vele létezel.

Ahogy a Forrás felfényesíti sejtjeid, részeid és teljes valód a Szer-elemmel, úgy fényesíted Te a gyógyulni vágyókat. Elég megérintened őket s a lampások felfénylenek testükben. Ki ki a saját ritmusában érzékeli a tőled kapott ébresztőt.

Engedd, hogy kezeiden átszűrődjön Isten az emberek sejtjeibe.

Csak tedd, s hagyd, hogy dolgozzon bennük. Érintsd meg tenyereiddel a földet, adj át FöldAnyának mindent, amit le kell horgonyoznod felé.

Tedd.

S egy végtelen fontos üzenet, igen tedd, amit tenned kell, de csak úgy ha képes vagy örömtelin megélni az ébredés okozta változást, ha képes vagy a szív örömét megélni a Szerrel, s ha képes vagy belelazulni az élet áramlásába:

Ringasd el magad, táncolj, nevess,
ölelj, szeress,
szeresd önmagod,
szeresd a világot,
mert minden EGY.
Az Én és Te nem válik szét,
egymásba olvadva egy lét.
A kiáradasom óta velem vagy,
Így örök vagy,
Az én Rendemben,
Míg én létezem,
S benned lélegzem,
Minden Egy.
Ne akard, csak szeresd,
Bármit teszel,
Mindenben engem keress,
És lelj meg,
Velem leszel teljes.
A Szer egy kincs, a Földi lét legfontosabb eleme, mindennek a közepe,
A kezdete és a vége,
A Szer-hatás,
A legnagyobb isteni áldás!

30×30 Lélektérkép
Közvetítette és alkotta: Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör
Egyedi Lélektérkép rendelhető itt, az Egységre Hangoló webáruházban.