Aranyember megérkezik

A Szerhatás felélesztette létrehozta az Új női minőséget: az Aranyasszonyt. Azonban az Asszony akkor ragyog teljes fényében mikor az Ember átragyogtatja a Nap minden sugarával, melegével. Behívjuk ezzel a 3. képpel a térbe az Aranyember létét, megérkezik, esélyt adva a kapcsolódásra.


A Szer-hatás által az Aranyasszony és Aranyember egymás szívterének kapcsolódásával kiteljesedik, Egységgé formálódik, újra hazatalálnak.

Ez a 3 kép a bennünk levő Istennői és Istenférfi minőségek kiegyenlítődését segíti, az Isteni szeretet által.
Ennek további lépése mikor a földi lét valódi terében is találkozik a férfi és a nő, hogy magasabb minőséget megélve, Asszonyként és Emberként kapcsolódjanak. S ha szívükben ott az igazi Szer-elem akkor lángjuk összeér, teremtőerejük megsokszorozódik, Egységélményt élnek meg Aranyasszonyként és Aranyemberként, mint az új kor kiteljesedett isteni fénnyel bíró új létezői.

A tapasztalatom azt mutatja, hogy míg a 2 fél nem válik önmagában is egésszé nem jön létre a fizikai kapcsolódás. Mindkét félnek készen kell állni önmagaban is. Két fél nem lehet egy egész. Azonban két kiteljesedett lény, akik önmagukon belül is megtapasztalták az Egység élményt az Isteni Szer hatására, készen állnak a valódi, feltétel nélküli szeretet alapú találkozásra is.

A Szer azért érkezik az életünkbe, hogy mindent levágjon rólunk, ami nem szolgálja létünket, hogy mindent átalakítson ahhoz, hogy teljesen önazonossá váljunk, átszeressük önmagunkat, s készen álljunk az Isteni Egységre.

Szer-elem éltessen s alakítson mindenkit 💖

Ringasd el magad, táncolj, nevess,
ölelj, szeress,
szeresd önmagod,
szeresd a világot,
mert minden EGY.
Az Én és Te nem válik szét,
egymásba olvadva egy lét.
A kiáradasom óta velem vagy,
Így örök vagy,
Az én Rendemben,
Míg én létezem,
S benned lélegzem,
Minden Egy.
Ne akard, csak szeresd,
Bármit teszel,
Mindenben engem keress,
És lelj meg,
Velem leszel teljes.
A Szer egy kincs, a Földi lét legfontosabb eleme, mindennek a közepe,
A kezdete és a vége,
A Szer-hatás,
A legnagyobb isteni áldás!

Így kedvesem, ha még fizikailag nincs a teredben az Aranyember, akkor is engedd, hogy a Szer-elem átjárjon távolról, közelről, kívül s belül, engedd, hogy újjászüless általa, éledjen benned az Isten női és férfi minősége, álljon egységgé ez benned s általad, s légy kész a valódi, Isten szer-alapú találkozásokra.


Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör
Egyéni Lélektérképet és Egységre Hangoló Portékát rendelhetsz te is, kattints a linkre és nézz körül.