Virágzás

Íme egy újabb Lélektérkép, egy olyan hölgynek, aki már sokszor kezdte újra az életét szinte a semmiből. Egész életét végig kíséri a Tűz Angyala és a Főnix ereje, ezáltal tudnia kell, hogy nincs lehetetlen küldetés.

Azoknak is segít ez a Lélektérkép akiknél hiányzik az akarat- és a tetterő, valamint a bátorság. Akik még nem látják, hogy az önszeretet és elfogadás segítségével kivirágozhat, újra éledhet. Erős női energiákat közvetít a kép, figyelmeztet arra, hogy ez az akarat ne vigyen el a túlzott irányító és férfias oldalra, ne akarj mindig irányítani.

Használd és élj a veled született lágy erővel, a csábítás pozitív töltésével.

A térkép a női méhtérre is erősen hathat.
Egyrészről mutatja, hogy jelenleg egy transzformáció zajlik benned és rajtad keresztül is. Dns szintű változások. Kapcsolatban vagy szorosan az éggel és a földdel.

Az életvirága fényháló segítséget nyújt a számodra és talán annak szövésében is résztvesz a lelked.
A tűz angyala veled van és eléget mindent mire már nincs szükseged. Mutatják, hogy képes voltál főnixként újraéledni a nehézségek után.

Kőkemény voltál. Minden harcot megnyertél, de majdnem belehaltál. Most van itt az idő, hogy újratöltsd a rendszered. A tested és sejtjeid gondoskodást követelnek. Légy fontos magadnak! A női részeid lásd meg újra.

Hihetetlen női kisugárzásod van a keménységed ellenére. Lassan rátalálsz a lágy erőre, emlekeztesd magad az örömteli élet befogadására.

Vannak kristályok is rajta. Szívnél rózsakvarcot találsz, mint a Krisztusi és feltétel nélküli szeretet jelképe. Onix kő két oldalt védelmet nyújt a számodra.

A Hold melyben állsz mindig utat mutat, a legsötétebb éjszakában is kivezet az útvesztőkből. Hangolódj HoldAnyára, nézegesd üzenetét, melyet fénykódokban kaptál. Engedd, hogy átölelhessen, s cserébe szeresd át a világot, önmagadon keresztül.

Fontos megismerkedned a magyar ősi hagyományokkal, ünnepekkel, szimbólumokkal. Jött hozzád a tulipán, mint ősi magyar szimbólum, a nőiseg mindenkori jelképe. Kinyit téged az újra, befogadóvá tesz.
Nincs lehetetlen!!!

Virágzom
Örömteli női létem végre élem
A bőséget és szerelmet remélem
Meghívom magamhoz mi hozzám tartozik
Befogadom és megélem mindazt mi bennem lakozik
Végtelen lényem erejét megtartom
Földi életem hívását meghallom
A Forrás ereje éled bennem
Életfeladatom súgja sejtem
A Mindenségben felolvadok
Nőiségemben kibontakozok
Mikor létem szabadon megélem
Mindennapjaimban szívem dallamát lépem
Vezet az Ég és a Föld forrása
Büszke vagyok hazámra és az áldásra
Mit magyar őseink megkaptak
ÖregIstentől tanultak
Most felélesztem magamban az ősi tudást
Eljárom Istennel a csárdást
Hisz örömtelin szeret engem
Így éled öröklétre bennem

Egyedi Lélektérkép Anikó Pomozi részére Hála 🙏🙏🙏

Sándor Szilvia, Egységre Hangoló – baráti kör

Egyedi lélektérképet saját részre vagy ajándékba itt rendelhetsz.

Ha valamelyik lélektérkép megszólít, és szeretnél magadnak nyomtatni, itt azt is megteheted.