Világok összekötője

Híd a szétválasztottság között a Hosszúszárnyú bálna. Bizonyos írások szerint a letaszított angyaloknak egy megnyilvánulási formája. Bűnbánatot gyakorolnak, s tetteik gyökerét felismerve, valamint a felelősséget felvállalva, átlényegülnek, ismét angyallá.

Ezért rendkívül nagy szerepük van abban, hogy az emberiség bűnbánatában segédkezzenek. A kibocsátott hangrezgéseikkel az emberi szív is felismeri tetteinek jelentőségét, s meggyógyulnak a sebek.
Hallgatva az éneküket, hihetetlen mélységeket tudunk bejárni, szívünkben és végtelenségünkben.

Bálnák imája : https://youtu.be/jqIgJPkdw80

A bálna spirituális jelentését tekintve azt mondják, hogy a két világ összekötését segíti: víz és szárazföld, föld és ég, kint és bent, nap és éj, Hold és Nap, férfi és nő.

Akinek készült ez a Lélektérkép, annak a különleges képessége, hogy mindig hidat tud építeni a különbözőnek tűnő dolgok között. Meglátja mindenkiben az erényt, a fő mozgatórugót, a hiányt és a többletet, felismeri a békét a kibékíthetetlen felek között.

A bálna arra buzdít, hogy gyógyítsd meg önmagodban, s másokban az ősbizalomban keletkezett sebeket. Speciális látásmódot, új nézőpontot hoz az életedbe.

Figyelmeztet téged arra, hogy az őserő benned van, összeköt szíved legmélyebb magjával.
A bálna szíve a legnagyobb szív a Földön!

Segíti a belső csendet, a befelé fordulást, képessé tesz arra, hogy egyedül is jól érezd magadat, gyógyítja a kapcsolati függőségeid.

Muszáj olykor összegezni, hogy hol tartasz, merre mész, s ki vagy. Ebben a cetek rezgése sokat segít. Merj befelé nézni, merj egyedül lenni úgy, hogy tudod, már sosem leszel magányos, hisz a szeretet rezgései összeérnek, távolságot nem ismerve, mint ahogy a bálnák kommunikálnak a messziségből egymással. Meg kell tanulnod a határok megtartását, a saját territórium létrehozását, valamint bizonyos esetekben a távolságtartást is. Nem kell minden helyzetbe bevonódnod, nem kell mindent megoldanod más helyett, tanuld meg, hogy mi nem a te dolgod, s csak ússz el mellette. Áramolj, az ősbizalom által.

Képes vagy arra, hogy mások rezgését, jeleit felismerd, meglátod a közeledés és a tettek mögött húzódó szándékot, s ezt összegezve hozod meg döntéseid. Ha még nem megy, akkor gyakorolj a bálna erejével, ott van benned az ősi tudás.

Meg kell találnod a belső középpontod, tudnod kell lehorgonyozni, s ekkor képes leszel a szétválasztottság gyógyítójává lenni. Ha kibillennél, hívd a bálna erejét.

Mint ahogy a prizma szétbontod a fehér fényt a színekre, szétsugárzod, pont úgy ahogy egy helyzet, vagy egy gyógyulni vágyó megkéri.

Majd újra összegyűjtöd a színeket, s eggyé gyúrod őket, hogy semmiben ne legyen hiány. A színek rezgéseit érzed, látod, gyógyító erejüket sok helyen használhatod: színterápia az étkezésben, öltözködésben, csakra kezelésében, hangulatjavítás érdekében, stb.

Érdemes ismerkedned Atlantisz és Lemúria történeteivel, tanításaival, ősi lélek vagy, emlékezz az ott megszerzett bölcsességedre.

A színek és hangok rezgéseit ismerd meg, meditálj velük, majd alkalmazd segítő utadon a felismert tudást.

Mantrád:

A mélységemben, s magomban meglelem a válaszaimat. A kulcs bennem van, mely az ősbizalom megélésével felszínre kerül, s tudásommá válik. Tetteim következményeit felismerem, felelősséget vállalva felettük, megértésem megszületik, bűntudatom sebei meggyógyulnak, ítéletet nem alkotok sem magam, sem mások felett. Bízom a megérzéseimben, tudom, hogy a Forrással egy vagyok. Bármilyen messze kerülök a középpontomtól, meghallva a lelkem énekét, hazatalálok, önmagamhoz, s a Mindenséghez. A teljesség ott van a tetteimben, kiterjedésem a Mindenséggel egy. A szétosztottság illúzióját bennem, az egység élmény felülírta. Szívem szabadon áramlik.


Köszönöm, hogy bejárhattam veled ezeket a világokat 🙏.
Áldás legyen az utadon, légy te a híd, s a világok összekötője.

Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör

Egyéni Lélektérkép Forrás üzenettel itt rendelhető