Varázs Palást

S palástját megnyitotta,
Kincseit a földre szórta,
Virágillattal borította,
Fényével gyógyította,
Az eredetet elfeledő nőket,
A szeretetlenségben szenvedőket.
Gyémántszemeivel meglátta bennük,
Az elfeledett, s meg nem élt kincsük,
Ékes gyöngyökként gurultak lába előtt,
Megmutatta nekik a valódi erőt,
A lágy, s az örömből fakadót,
A mindenséget szeretve átkarolót.
Az Istennő szent vizének tükrében,
Felfedte szépségüket szívük mélyében,
Mosolyt varázsolt orcájukra,
Így ismertek igaz valójukra,
S szemükkel újra látták az igazat,
Szívükkel megérezték a bizalmat.
Újra hittek magukban és a szent útban,
Egymás kezét fogva léptek az újba,
A női erőket összeadva emelkedtek,
Minden elavult régit elengedtek,
Ragyogva táncoltak és nevettek,
Kacagásukkal mindenkit átszerettek.
Örökkön ragyog a szent palást fénye,
Megnyílik benne az Istennő egének kékje,
Az eredet esszenciájAát cseppről-cseppre árasztja,
A nőket emlékezteti a szárnyukra,
Együtt repülnek Isten kékséges egén,
S önfeledten táncolnak az ember szent földjén.

Hihetetlen tiszta és magasból érkező angyali energiákat, rezgéseket kell áttranszformálnod a földi létbe, a mindennapokba. Nagyon erős istennői esszencia van benned, ezt kell felismerned megélned és átadni a nőknek különböző eszközök segítségével, hogy újra emlékezzenek valódi lényükre és fényükre.

Ilyen csoda eszköz a kezedben a fodrászat, mert szépíted, emeled őket azzal az örömmel, mikor szebbnek látják magukat. Azonban szólít tovább a bölcsességed, s tudásod. Elmerülhetsz a női lelkek mélységében, s repítheted őket magasabbra is. Nincs megszabva mivel, milyen eszközzel, minden ami örömöt hoz a számodra, azt igaz módon tudod átadni másoknak.

Erősen jöttek a kártyák. Ásványok. Meditációk. Női körök. Angyal kommunikáció. Írás. Érintés.

Emelned kell a benned lévő esszenciával és eredendő bölcsességgel a nőket. Ehhez kulcs a szerelem, a szenvedély, a tűz energiája. Tánc, mozgás, zene, ének, dob. Ezek segítenek téged hogy lehozd és éld a tüzed, az istennő adta szakrális erőd. Itt nem lehetünk ‘csak’ angyalok, itt érző befogadó nőként kell jelen lennünk. Ez a feladat, szakrealitást megélni a mindennapok pillanataiban.

S ha ezt újra megengeded magadnak, s nem csak álmaidban éled, kinyílik a világ, mint a köpeny a képen, s mélyebbre látsz, s megláttatod másokkal is a valóságot. A jövőd lehetősége, hogy különleges ‘megszépítő’, felrezegtető napokat tartasz a nőknek, ahol testi-lelki-szellemi felemelkedés vár rájuk.

Erősen jelen van a gyermek kérdés benned. Át kell dolgoznod magodban, s megengedni bármi is jön ezzel kapcsolatban. Az nagy előre lépés lesz a nőiséged elfogadásában.

Mikor először arra kértem infót hogyan fesselek meg, egy varázs palástban jártál a Földön. S szórtad fényes kincseid mindenfelé, csak szimplán a jelenléteddel (s ma már tudom, hogy ez az egyik visszatérő látomásod ). Ez a fő képességed hogy teljes biztonsággal a Forráshoz vagy kapcsolva, folyamatosan közvetíted a rezgését bármit is csinálsz, ha ülsz és csak vagy épp, akkor is!

Kinyitod a palástod és felragyog minden. Megöleled az embereket, vagy csak szemed gyémántos csillogásával felragyogtatod őket, a világ máris emelkedik.

Szíveden s látásmódodon keresztül, kapukat nyitsz meg másoknak, s Földanya gyógyításában is részt veszel. Járd tovább az utad, lásd meg merre terel az Istennő, gyógyítsd tovább a nőket pont úgy, ahogy szeretnéd.

Köszönöm hogy elkészíthettem neked

Egyéni Lélektérkép Forrás üzenettel itt rendelhető.