Tó alatt, s tó felett

JóIsten szeret engem, mert azt tehetem amit szeretek. A ‘munkámat’ a szívem diktálja, élek a hosszú önmunka által felébresztett képességeimmel, a szorgalmam nem apad, s ez nem marad áldás nélkül. Jönnek csoda felkérések. Most egy kedves úr meglepi az imádott feleségét egy Lélektérképpel 🙏💓🙏.
A Nő egy Istennő…. szerintem, bár nem ismerem, de a szívesen megölelném. 💓🥰🙏
Üzenet a csoda képeihez:

Tó alatt, s tó felett csak rejtelem van.

Titicaca tó titkait őrzöd sejtjeidben. S a Titicaca tó őrzi az ősi Mu civilizáció lenyomatait. A mostani Peruban található ez a tó, csodálatos környezetben, hol volt már korábbi életed, s őrzöd az ottléted történeteit, mely visszavisz egészen az ősi Mag népéhez, a fénymagok indulásáig.

Lényed Ősanyai, biztonságot adó, buja és bőséges természetű. Egyetlen nevetésed rezgése megemeli a fél világot. Nem kell mást tenned mint átölelni a fűt, a fákat, az állatkákat, az embereket, s mindenhol bőség és öröm lesz. A veled született képességed, hogy mindenkiben, s mindenben meglátod a jót, s az esendőt. Mindig tudod, hogy mi az a szó, mozdulat, mely felemeli azt ki szomorú vagy elveszett. Öledben elfér a világ, jó nálad megpihenni.

Nem ismerem mostani megnyilvánulásod, s mégis ismerős vagy, s az ősbizalom, az ősanya, az Istenanya megszólítja a szívem rajtad keresztül.

Csak állsz, mosolyogsz, kitárod karod könnyedén, s az Istennő rezgése átfolyik fényszálaidon keresztül, elér a szívemhez, látom ahogy beszövi a Földet s lakóit. Nem kell tenned semmit, csak megengedni, hogy ez áramlásban legyen. Nem volt könnyű az életed, de ez téged még jobbá tett, jól éltél minden gödörrel, mélységgel, s huppanóval. Gyógyíts mosolyoddal, karoddal, öleddel, lényeddel és fényeddel a Mindenséget.

‘Egyszerűen’ Gyógyító Asszony vagy, Aranyasszony, aki a Nap kapuján átlépve, az isteni természetét a földi természettel harmóniában éli, szövetségben magával, Istennel, Földanyával, s másokkal együtt.

Olykor türelmetlen vagy, mert a benned levő szenvedély nem engedi meg a lustálkodást, a halogatást, de be kell látnod, kevesen bírják veled az iramot. Lásd meg, hogy sokakban nincs ott ez az erő, s képesség, neked kell megtanítani nekik, kinyitni bennük a magot, s mindazt amiért itt vannak.

Ha birtokolni tudod a tűr-elemet, akkor tudsz másoknak jól segíteni, a benned levő tűz elemmel. A tűz minden aspektusát mutasd meg, tanítsd meg nekik, hisz ez ott van náluk is, csak nem emlékeznek.

Tó alatt - Egységre Hangoló lélektérkép Sándor Szilvi
Tó alatt – Egységre Hangoló lélektérkép Sándor Szilvi
Legyen a tűz perzselő, s mindent megtisztító erejű, ha fel kell égetni magunk mögött a múltat.
Legyen a tűz finoman meleget adó, mikor otthonra vágyunk. S szívünk magányos.
Legyen a tűz csiklandozó, mikor a szerelem járja át testünket, s szerelmeskedünk.
Legyen a tűz sosem kihunyó parázs, mikor magunkat őrizzük.
Legyen fényesen lobogó, ha meg kell világítsa utunkat vagy ha félünk a sötétségben.
Legyen forró, hogy megolvassza a kővé vált érzelmeket, hogy lávaként áramolhasson, újat teremtve a hamu által.

Aranyasszony őrizd a tüzedet, hogy másoknak fényt és melegséget adhass, míg meg nem találják magukban ugyanezt a fényforrást.

Hálás vagyok, hogy fényedet és melegségedet érzékelhettem, örülök, hogy ismeretlenül is ismerlek, Aranyasszony 🙏🙏💓💓🧡🧡🔥🔥


Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör

Aki szeretne elmerülni az Aranyasszony legendákban, s igazságokban, olvasgassa Golenya Ágnes Éva írásait. Csoda a nő s minden betűje, szerintem.

Hála, hogy láthattam. Minden egyes Lélektérkép kinyit nekem valami újat a világunkból, ami ezerszer több, mint amit láthatunk.

Egyedi Egységre Hangoló Lélektérképet, akár szöveges üzenettel együtt, itt rendelhetsz.