Angyalságok

Eljött az idő, hogy szárnyra kelj! Nyisd meg erőid, képességeid, angyali bölcsességed itt a földi létedben. Itt az idő arra, hogy ehhez támogatást kapj!

  • Angyali Hangoló Kép, Füvesasszony Sándor Szilvi Egységre Hangoló

    Angyali Hangoló Kép (5)

    Senki nincs egyedül, mindannyiunk mellett számtalan égi segítő várja, hogy megszólítsuk őket, s érzékeljük a szárnyaik megtartó erejét. A Forrás segedelmével újjászületésem óta képes vagyok érzékelni az angyali régiók üzeneteit, különösen a festésen, alkotáson keresztül. Képes vagyok neked egyetlen egyedi képbe varázsolni azt az angyalt, égi jelet, formát, kódot amire most szükséged van a teljességedhez, s az egység megéléséhez önmagodban és a környezetedben. Megfestem neked a támogató angyalod, ha kéred, s ha készen állsz rá. Az Angyali Hangoló Képek rezgésükkel vezetnek utadon és segítenek az angyali erők megélésére.
  • Felemelő angyalság 4 Sándor Szilvi 2023

    Angyalszárnyak (6)

    Eljött az idő, hogy szárnyra kelj! Nyisd meg erőid, képességeid, angyali bölcsességed itt a földi létedben. Itt az idő arra, hogy ehhez támogatást kapj! Leld meg angyali szárnyaid! Segítek Neked megtalálni az igazit! Sok forma, számtalan szín és szimbólum választható! Keressük meg együtt a Téged leginkább támogató, védelmező és repítő szárnyakat! Te is egy távoli csillagról érkeztél, Emberként a Földön ébredtél. Szárnyaid láthatatlanná váltak, Emlékeid a magas égbe szálltak. Az érintés és érzés csodáját vágytad, Emberi létben éled minden vágyad. Éld ezt a csodát, de kezdj emlékezni! Ki vagy? Miért vagy? Mit kell tenni? Szívben szívből élve megkeresni, Mindazt mi te vagy, és közben szeretve szeretni! Sándor Szilvi EH