Szivárványfogó

Azoknak szól akik újra szeretnék élni az örömteli létet, akiknek már nem elég a túlélés.

Végy erőt az új kezdetekhez, szippantsd magadba a szivárvány 🌈, a Nap ☀️ és a Hold 🌙 erejét, lépj. Dönts az örömteli élet mellett az ittben és a mostban.Történhetett bármilyen nehézség, veszteség az életedben, a gyógyír a szeretet, a hála és az öröm. Gyakorold ezeket!

Kedvesem, a Forrás hozzád küldi fehér fényének minden alkotó elemét, színét, a Te dolgod ezt befogni, s tovább árasztani. Nem állhat meg a körforgás. Akkor vagy egyensúlyban, mikor szívben vagy, s áramolsz. Nem kell nagy dolgokat tenned, csak örömtelin lenni és cselekedni, a szeretetet kiárasztani. Ne akard, ne legyen ez benned feladatként, egyszerűen görcs nélkül áramoltasd, éld. Nem tarthatod magadban mindazt amit Istentől kaptál, ha nem engeded ki, megbetegít a megrekedés állapota.

A természet a közeged. A színes virágok, a föld illata, a kisállatkák azok melyek szívedet nyitják és segítik az áramlást, miközben őket tudod szereteteddel leginkább gyógyítani, töltsd időd velük. Fontos hogy gyermekekkel is légy sokat, a benned levő gyermeki örömöket meg kell tanulnod újra megélni.

Heverj le egy réten és csak szívd magadba FöldAnya minden csodáját, érezd a hálát amiért megtart itt. Keresd új céljaid és használd fel a szivárvány erejét, mely képes segíteni az új kezdeteknél.

Volt egy nagyobb törés az életedben, mikor eltört a fényed, de ha meghozod a belső döntést, miszerint újra hajlandó és képes vagy megélni és átadni az isteni szeretetet, akkor a félelmeken túlrepülve új fényedben pompázhatsz.

szivárványfogó

Hozzád engedem színeim, varázsolj vélük
Ne maradjon életed isteni célok nélkül
Felolvasztom szíved minden zugát
Vesd le magadról a régi gúnyát
Öltsd magadra az öröm mosolyát
A hála végtelen biztonságát
Tekerd magad köré a szeretet védelmét
Isten végtelen puha szeretetét
Hagyd hogy Földanya megtartson
Virágok illatával bódítson
Színeivel és gazdagságával elvarázsoljon
Szíved újra Istennel áramoljon.

Egyedi Lélektérkép
Közvetítette és alkotta: Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör
Egyedi Lélektérkép rendelhető itt, az Egységre Hangoló webáruházban.