Szeretetmágus

Thoth emlékeztetni jött a benned lévő bölcsességre, tudásra, rég múlt időkre, s az eredetre. Itt az idő! Ne késlekedj! Élj azzal ami vagy, amit már tudsz, cselekedj! Csináld! Tedd!

Ne halmozd feleslegesen az információkat. Mit ér a tanulás a valódi befogadás és kiáramoltatás nélkül? Mit ér a tudás, ha semmire sem használod, mert félsz, hogy vajon elég jó vagy-e hozzá? Elég lesz-e az embereknek az, amit te tudsz adni?

Ne légy kishitű! Mindenki egyedi.

Mindenkinek saját kulcsa van arra, hogy az isteni rezgéseket lehozza a fizikai világba, s láthatóvá tegye azt. A kulcs Te magad vagy. Mind Mágusok vagyunk, ha a szellemünk tudása együttműködik a szívünk bölcsességével, s az Isteni Renddel. Az Isten által belénk ültetett Mag, a szívben gyökerezik, a szeretet és a hála táplálja, s a megosztás élteti és áramoltatja.

Ne légy szűkmarkú, a félelmeid és kételyeid hagyd magad mögött, a hit és a szív frekvenciáit állítsd maximumra, s lépj ki a sötétből, bújj elő a leplek mögül, mutasd meg azt aki vagy, mert Mágus vagy, Isten küldötte vagy, Fény és Szeretet vagy.

A fényt hozd le a Földre, áramoltasd a tőled telhető legjobb tudásod szerint, tedd elérhetővé és befogadhatóvá, találd meg a hidat közötted és az emberek között. Fürödjön meg fényedben minden élőlény, aki pont ezt a fényt és rezgést érzékeli, érti és képes befogadni.

Az idő és tér korlátja a szívben megszűnik. A szeretet interdimenzionális, átlép minden kapun, összeköti a múltat és a jelent, visszakapcsol a Forráshoz, az eredethez, az egységhez.

Éld meg! Miért egy gyufás skatulyában élsz, ha te magad lehetsz a végtelen? Milyen csoda kell ahhoz, hogy éld a csodát saját magodban? Mi kell ahhoz, hogy a szeretet mágusa légy?
Magod fényburkát nyisd meg, szülessen meg a szeretet Mágusa benned! 🙏🤍

Közvetítette és alkotta Sándor Szilvi

Az a megtiszteltetés ért, hogy Thoth üzent általam a képen, s egy fény nyelvi üzenettel is.

Ha szeretnéd a képhez tartozó Thoth üzenetet megkapni, melyet hanggal rögzítettem, privátban jelezd egy e-mail címmel. 🙏🤍

* Thoth információk: ‘Szerzőjük Thoth, egy atlantiszi pap-király, aki az ókori Egyiptomban kolóniát alapított miután az anyaország elsüllyedt. Ő építette a gizeh-i Nagy Piramist, amelyet tévedésből Keopsznak tulajdonítanak. (Lásd A Nagy Piramis-t, Doreáltól.) Ebben az épületben testesült meg az ókor nagy bölcsessége, és ide rejtették el az egykori Atlantisz titkos feljegyzéseit és eszközeit.
Thoth körülbelül 6 000 éven keresztül vezette Egyiptom népét i. e. 56 000-től egészen i. e. 50 000-ig. Ez alatt az időszak alatt az ókori barbár nép, akiket Thoth és más atlantisziak vezettek, a civilizáció magas fokát érték el. Thoth halhatatlan volt, ami azt jelenti, hogy legyőzte a halált, és csak akkor távozott a világból, amikor ez szándékában állt, és még akkor sem a halál útján. Hatalmas bölcsessége a különböző Atlantiszból származó népek kolóniáinak urává avatta, ideértve a Dél- és Közép-Amerikában élő egyes népeket is.’ Forrás: https://kerekegeszember.hu/ujirany/thoth-smaragdtablai/

Egyedi Lélektérkép, mely most nagyon sokaknak üzen. Szeretnél te is egyedi lélektérképet rendelni? Itt találsz egy bővebb leírást. Nézz körül a webáruházban, válassz méretet, és meg is rendelheted.