Libbenve lebbenj

A Libbenve lebbenj Egységre Hangoló Lélektérképet azoknak ajánlom, akik kicsit megragadtak, begyökereztek valahova ahová már nem tartoznak. S azoknak akiknek könnyedségre, s gyors mozdulásra van szüksége.

Merítkezz meg a kép mozgásában, rezgésében, s könnyen emelő terében.

Drága Tündér emlékszel még amikor játékos mozgásban, könnyed repülésben éltél? Érzed, hogy most lefelé húz az élet, a mozdulatlanság fáj, de tudod, hogy az akaratból cselekvés sem mozdít ki beragadásodból.

Ahhoz, hogy most egy nagyot ugorhass, s újra használhasd a szárnyaid, alá kell szállnod a fejből, a szívbe, s a gyökereidbe.

Fogadd el, hogy a megoldásra nincs észérv, sem bevált praktika. A hit, a szív, a könnyedség, az elengedés és a megengedés az, mi most tovább vihet.

Újra meg kell lelned belső gyermeked. Hallgasd meg mit szeretne, mi hiányzik neki, mi az, ami felhőtlen örömöt hozna. Én már hallom ahogy kérdezi:

Mikor futottál velem utoljára egy mezőn sikongatva, kacagva, pillangókat kergetve?
Mikor öleltél magadhoz csak úgy, mert szeretsz?
Mikor tettél meg totális spontán dolgot, megtervezés nélkül?
Táncoltál már az esőben? Csak a hecc kedvéért?

Itt az idő!

S ha belső gyermeked, önmagad örömhöz jut, tovább tudsz lépni a következő feladatra: lágy erőkkel nővé érni, nőkkel csatlakozni, a szakrális rózsa üzenetével ki kell virágozzon szíved és méhed tere, hogy önmagadat felemelve más nőknek is segíthess.

A képen látható fa a családod, és most számos transzgenerációs helyzet oldására kaptál fénykódokat. A női utad eddig nagyon terhelt volt. Rá kellett jönnöd, hogy csupán akaratból, s fejből már nem elég cselekedni. Ebből már nem lehet felépíteni semmit hosszú távra.

Felül kell írnod azt a hozott mintát az életedben: hogy egy nőnek meg kell küzdeni mindenért, s állandóan hasznosnak kell lennie a cselekvései által. Nemmm! Ez elavult. Nem működik. Elcsökevényesíti a valódi női rezgéseket, s az igaz női erőt.

Itt az idő, hogy a szívedet válaszd, az örömöket, a lágyságot. Érezd meg az áramlást, amikor libbenve lebbensz a szárnyaiddal, az áramlatokat felhasználva utazol életed spirálján.

Ha ezt a nőt éleszted, párod végre visszatalál férfi erejéhez, s megtartóvá válik újra, ha engeded.

Közös családfátok kivirágzik, gyermekeitek már nem viszik tovább azokat a családi terheket, amiket képesek vagytok felülírni. Párod és gyermekeid a fán áttetsző fényes üveggyöngyként ragyogknak, mint legfontosabb kincseid. Ha a Te életed kiteljesedik, önmagadért, önmagad kivirágzásával, akkor ők is könnyebbé válnak.

Éltető erő számodra a természet, az öreg fák, a vízesések, tavak, mozgásban levő folyók.

Menj hát az erdők mélyére. Feküdj fel a vizek tetejére. Nézz a víztükörbe s lásd meg gyönyörűségeid, erényeid, elért céljaid. Mikor dícsérted meg magad csupán csak azért, mert létezel? A fényeddel, virágos lelkeddel másokat mindig emelsz, szeretnek a közeledben lenni. A gyermekek nyelvén nagyon jól értesz. Bátran használd ki szervező készséged, s a természet adta lehetőségeket, s nagy közös családokat összefogó, természetet védő és támogató programokat hozz létre.

A cél az öröm megélése legyen, a hozadéka az egyéb hasznos célkitűzés: pl. Fák megmentése, környezettudatos családok segítése, játszóterek létrehozása…stb. számtalan jó fajta projekt várhat rád, ha sarkosságod, s túlzott akarásod lecseréled a női erőre, s ha a szív méltó helyet foglal el a pillanataidban, s a létedben.

Fordulj bátran Mária Magdolna istennői tudása felé, hívd be energiateredbe a rózsákon keresztül. A vörös rózsa szirmai megnyitják az utat hozzá, s benned az eredeti női tudásra, finomságra, s erőre.
A női teremtőerő méhünk teréből indul ki, s nemcsak a gyermekáldást jelenti, hanem minden olyan alkotói folyamatot, teremtést mikor létrehozunk a földi térben valamit, amikor egy vágy vagy gondolat megformálódik az anyagi világban is. Lehet ez egy finom étel elkészítése, egy kép megfestése, egy ruha megvarrása, egy projekt létrehozása, egy könyv megírása, egy szexuális kapcsolódás. Mindet végezheted magas rezgésen, művészi magasságokba emelve.

Használd a szíved és méhed terének szent kapcsolatát életed minden pillanatában. Olvasd a Forrás üzenetét:

Itt az idő, libbenve lebbentsd
Tündér szárnyaid engedd
Magosba repülni
Tovább nem feszülni.
Itt az idő, szíved csendjében létezni
Az örömöt minden pillanatban megélni
A szabadságot éltetni
Szíved terét megnyitni.
Itt az idő, gyógyulni
Családod terheit letenni
Önmagadat megélni
Teljességedben fényleni.
Most a Hold kapuján átlépsz
Magodba hazatérsz
Többé már nem félsz
Isten tenyerén élsz.
Hála éled benned igazgyöngyeidért
Szerető családodért
Kezed nyújtod másokért
Szíved öröméért.
Magdalai Mária ereje áthat
Hamis illúzió már nem áltat
Rózsaillat lengi be méhedet
A szeretet átlényegíti létedet.
Megérzed az igazat
Látod már a hidakat
Fény jelzi a valódi utadat
Szíved dallamában a sugallat.
A Forrás küldi a jeleket
Tudod végre a lényeget
Érezni több, mint érteni
Csakis szívedből tudsz fényleni
Istennel együtt létezni
Mert itt az idő, Hozzá megérkezni
Földi létedet örömmel élni
A Mindenséget átölelni.

Hálával közvetítette és készítette: Szilvia Sándor Egységre Hangoló Baráti Kör

Egyéni Lélektérképet szeretnél személyre szóló üzenettel? Itt nézz körül és válassz méretet: