Légbuborék

Ez a megfestett atlantiszi világ segít abban, hogy elmerülj önmagodban, s végre szembenézz minden részeddel, azonosulj a fájdalommal , az örömmel, az árnyakkal és a fénnyel. Olvaszd egybe, használd fel jól minden részed, az összes tapasztalásod.

Tégy le minden fogadalmat, minden térben és időben, mikor megfogadtad, hogy gyógyító erőd, képességeid és kincseid nem éled többé, hogy elkerüld a megkülönböztetés illúzióját, a büntetést, vagy a magányt.

Itt az idő Lélekbuborékod kiterjesztésére.

A Lélekbuborék segít abban hogy önmagodban légy, s belső spirálodon a végtelen felé tágulj. A körötted levő víz ereje érzelmeid áramlásában segítenek, mely által szíved kivirágzik, átszereted vele a világot, önmagod középpontját megtartva, nem túláradva.

Az egyik legfontosabb tanítás most, hogy nem kell bevonódnod érzelmileg semmilyen szituációba.

Nem engedheted meg, hogy emberek, helyzetek kibillentsenek, úgy, hogy közben átveszed a felelősséget a vállukról. Meg kell tanulnia mindenkinek az egyéni felelősséget az élete felett.

Bölcsességet, tisztaságot, ősi erőt sugárzó ez a lény. Különleges képessége, hogy egyszerre képes egy pontban lenni, s kiterjedve végtelenné válni, átlépve a tér és idő korlátait. Mintha minden haladna, mozogna, de vele megáll az idő, a pillanat.

Ez az ősi megnyilvánulásod még emlékszik az eredetre, s a te eredetedre.

Kapcsolódj vele, sződd magadba tudását, hívd be hajszálaidon keresztül az ő hajának rezgéseit, úgy fogod érezni, mintha levegőhöz jutnál. Minden mi korábban szorította mellkasod, kitisztulhat. Új típusú lélekzetre leszel képes a lélekbuborék jelenlétével, új világra nyit.

Forrás üzenete a Légbuborék Lélektérkép által:

Lélekbuborékod kiáradásában
Igazgyöngyeid megleled
Eredeted áramlásában
Igaz hited megéled.
Ibolyalángod játékában
Szíved szeretete feléled
Vizek vad hullámzásában
Tengelyed megérzed.
Egyenes tartásodban
Eredeted újraéled
Szíved kivirágzásában
A Szerelmet megéled.
Szerelemmel szereted életed
A víz cseppjeit, s minden részedet,
Te vagy a pont és a végtelen
Világokon átívelő lételem:
Benned a szer-elem
Isteni kegy-elem🙏🤍

Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör
Egyéni Lélektérkép egyedi Forrás üzenettel rendelhető itt.