Szeretet által vezérelve

Ez a Lélektérkép azoknak segít kik a szeretet által vannak vezérelve, de engedik, hogy szétszedje őket a környezetük.

A szíverőd legyen a Forrás által vezetve, érezd meg saját erőd, szükségleteid és tedd le a határokat Te magad. Kit engedsz be szíved rejtekébe legyen a Te döntésed. Védd meg magad a Forrás által! Engedd, hogy vezessenek az Égiek a Csillagok és bolygók segítségével.
Kedves Lélek, Segítő vagy, ez az utad. Az érintés is jó vonal, de főleg a lélek, a beszélgetés és a csillagok, bolygók általi fejlesztés, útmutatás. Ezekben vagy és leszel hatékonyabb. Nagyon erősen jön egy csillagászati múlt. Egy olyan élet…. Atlantisz idejéből ahol csillagjós lehettél. Nagy tudású ember, ismerted a kristályok és bolygók hatását, gyógyítottál velük. Utat mutattál fényes csillagként. Kérik hogy ezt elevenítsd fel. Ebben rejlik a jövőd és feladatod.
S most ezen a kêpen megelevenedik az útmutató nagy csillag, mely a fényét ontja Rád. Megvilágítja az utad, s vezércsillagod a legsötétebb pillanatokban is kivezet a fényre, vissza az utadra. Küldetésed van, mely állandóan ott ég izzik benned, mindig vezet előre.


Ott a Nap és a Hold üzenete, mely saját fontosságodra figyelmeztet. Gabriel arkangyal által közvetítve.

Nekem megtiszteltetés volt látni a fényességét, s azt mennyire segíteni próbál Neked. 😇🙏 Fontos vagy, fontosabb mint hinnéd. Erősebb mint azt valaha érezted volna. Szíverőd a pajzsod. Hited a vezetőd.
A Lélektérképed összességében egy védelmi pajzs lett. Látod ahogy a szívcsakra középen áll, mindent megtartva. Te is ilyen megtartó erő vagy. Nekem azt mutatja hogy köréd fonódnak az emberek. Szeretnek melletted lenni. A szíved fénye vezeti őket is. Sajnos néha összenyomnak…. Meg kell tanulnod megvédeni magad és csak valódi útitársaid tartsd magad mellett. Időnként egy jó időben kimondott nem, hatalmas szabadságot és erőt hoz. Próbáld ki! Érezd meg azt a hatalmas erőt mely Te vagy, Isten átfolyik lényeden, engedd, hogy felemeljen Téged és másokat is.


Figyelj szívközpontodra, lásd meg belső vezércsillagod, ami a Forrás magja. Kapcsolódj, tedd újra élővé!


Figyeld és érezd meg újra a bolygók, csillagok és a földi létezők közötti kapcsolódást, körforgást.
Asztrozófia és asztrológia hív, engedd, hogy megmutatkozzon előtted az ég varázslata, s repülj együtt a bolygókkal, elemekkel és csillagokkal. 🌟🌟🌟
Köszönöm drága Anikó Vinczéné Szénási 🙏🙏🙏 ragyogj fényesen!
Egyedi Lélektérkép csakrasorral kombinálva. Akrill és zselés iron. 40cm átmérőjű.