Kivirágzás

Mindenkinek aki a ‘kivirágzást’ választja, saját csendjén keresztül. Élve a napfény minden ajándékával, mely által minden nap kinyílik egy újabb szirma.

Felfelé törő ősi erő
Szívében smaragdon zöldellő
Mozgásban földelő
Nappal átitatott ébredő
Az emberi létet segítŐ
Boldogasszony Ő.

Kedves Lélek, egy gyógyító esszenciát kaptál ezen a képen, önmagad kicsiny szeletével. Igen, Te vagy, lelked üzenetén keresztül.

Nem szokványos Lélektérkép ez, inkább egy erős útmutatás, s szinte felszólítás: találd meg önmagad forrását, s ajándékod a kivirágzás és kiteljesedés lesz.

Ne feledd: erős gyökerek nélkül nincs zöldellő, virágzó lombkorona.

S a gyökerek nem a külvilágból erednek, hanem belőled, szívedből, lelkedből, lényedből.
Te nem vagy egy anyáddal, apáddal, testvéreiddel, de egy vagy a Forrással, Istennel, s általa vagy egy a Mindenséggel. Benne, s vele tudsz gyökeret ereszteni, s szíved és fényed kiterjesztésével tudod átölelni a világot, eggyé válni önmagaddal, s azon keresztül szüleiddel, testvéreiddel, barátaiddal, a földanya csodáival, a csillagokkal, s a Mindenséggel.

Fontos a sorrend, sosem összetévesztendő. Magodon át vezet az út mások felé. Magod, Istentől kapott ajándékod, smaragdként ragyog szíved kapuja mögött, mellkasodban, elrejtve. Vedd fel vele a kapcsolatot, itt leled eredeted, hited, s lelked eddigi útjának minden lenyomatát. Ott van benned minden, amit tudnod kell az életről, magadról, a kapcsolódásokról. Ha felé fordulsz, megleled valódi kérdéseid és tényleges válaszaid.

Ez a kép segít abban, hogy megleld ezt a kapcsolódást magoddal, s onnan lépésről lépésre, kiterjesztve szívfényed, megerősödve kapcsolódhatsz azokkal, akik értenek, akik veled rezegnek, akik áramolnak veled.

Sosem kell egy pontban legyökerezned, neked a mozgásban van az erőd. Fényed óriási mikor eggyé válsz teljes valóddal, erőd olyankor rendíthetetlen, a világot megvédenéd, ha kell. S itt a titok, ha kell!… Fejezd be mások ajnározását, megmentését, kérés nélküli felemelését. Ez nem dolgod. Te világítótorony vagy, aki meglelte saját katalizátorát, s felismerte, hogy Isten fénymagként önmagját ültette szívébe, s nincs más dolga mint örömteli életet élve, önmaga teljességét kifejezve, fényesedjen nap mint nap. S e fény messzire világít el. Légy megengedő, s lásd be, fényed megvilágítja mások útját is. Utat mutat, nem mások helyett cselekszik! Fénylik, bevilágít, s nem irányít jobbra vagy balra. Engedi, hogy mások e fényben megleljék saját fényük forrását, önmaguk szerint cselekedjenek, s menjenek a saját útjukon.

Fényeddel lehetőséget adhatsz arra, hogy ők is higgyenek saját magukban. Hited erre kell, hogy bizalmat szavazz nekik, képesek ők is bejárni ezt az utat. Lehet, hogy lassabban, lehet, hogy másképp, de mindenkinek ott a lehetőség. A Te dolgod, isteni fényeddel élni, világítani.

E Forrásodat meglelve, a Nap és a Hold szövetségre lép a lényedben, a férfi és a nő szerelmet él meg benned, s mikor képes vagy egy fűszálra e Szer-elemmel ránézni, mikor a Szer benned mindent átitat, s vele látod, érzed a világot, akkor a Napba öltöztetett Boldogasszony kivirágzik a szívedben, s mindenhol otthon leszel, mert már sosem érzed idegennek önmagad, sosem fogsz menekülni, messzire menni, mert mindenhol otthon leszel, ahol szívedben béke van.

Köszönöm, hogy elkészíthettem neked csodalélek. Áldás!
Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör
Egyedi Lélektérkép és gyógyító mandala rendelhető.

Ha úgy érzed, hogy számodra most a KIVIRÁGZÁS van a fókuszan, szeretettel ajánlom figyelmedbe a legújabb kezelés szertartásokat, amelyekkel sokféle módon és síkon támogatjuk a folyamatot.