Ismeretlen rokonság

Egy finom lelkű hölgy keresett meg, hogy készítsem el a Lélektérképét. Ismeretlenül is ‘rokonságot’ éreztem vele a szívemben, s mikor beléphettem lelkének világába, engem is megfürdetett Istenanya jóságában.

Semmi sem véletlen, elcsépelt, s mégis igaz, hisz egy komoly anyai elengedés folyamatában vagyok, s Ilona világa által megnyílt számomra is egy-két megértés. Szeretem ezt a szinkronicitást, hogy pont most ‘kellett’ megfestenem ezt a képet.

Azoknak szól, akik képesek és hajlandóak túllátni a földi, s családi kapcsolódásokon. Azokat emeli, akik megérzik milyen a szívfényen keresztül meglelni az anyai szeretetet, a testvériséget, a szövet-s-éget.
Az Isten fényes szövetének apró fénypontjaiként ragyogunk, s mikor felismerjük egymást a szeretet által, ott a háló még fényesebbé válik, mely másoknak utat mutat, s felemeli őket is.

Drága Lélek, látom, nem volt könnyű az út ideáig.

Látom, a lepakolt ólmos terheid. Érzem, hogy hány helyen akartak beszorítani valami szűk skatulyába, s tudom, hányszor sírtál a párnádba zárva, hogy szeretteid ne hallják, ne lássák, s hogy megvédd őket a csalódásoktól, kemény voltál, s majdnem bele is haltál. De a hit végtelen volt benned, s az elhívás a szívedben mindig utat mutatott. A dallamok, s az ének rezgése mindig kitisztította rossz érzéseid, s mások lenyomatát teredből.

S a tánc, a mozdulat, a fákkal suttogás meglágyította újra meg újra szívedet, s vitt tovább előre.
S látom, ahogy a fényed egyre erősebben ragyogott, egyre többen meglátták ezt, s engedték, hogy kézenfogva vezesd el őket önmagukhoz. Általuk lettél újra teljes, kerek egész, megtanultad az áradást, s az áramlást. S most a bizalommal, a megtartó erővel, az örömmel és a hálával élsz, s bölcs asszonyi minőségedbe érve, emeled égi, s földi családod tagjait.

Veled együtt érzem, ahogy elfekszel a fűben, s a fűszálak átkarolnak, s néked rezegnek Földanya hangján.

A bogarak, s a pillangók megcirógatnak játékosan, hogy emlékeztessenek, a földi létezés egy játék, s állandó cél az örömök megélése, a pillanatok átélése.

A Lélektérképedre egyként került fel: Istenanya és Pachamama, aki palástját megnyitva fellebbenti fátylát a szíriuszi kék csillagról származó múltadról. Megmutatja a földi élet értelmét: a szeretetet, örömöket, véren túli lélek szövetséget. Elénk tárja a gyümölcsökkel teli életfát, melyet csakis magunkban lelhetünk meg, önmagunk megismerése és átszeretése révén.

A szereteteddel, figyelmeddel úgy táplálod gyermekeid, s hozzád tartozó lélektestvéreid, mint Pachamama a folyókkal, vizekkel a természetet, a földet, s az élőlényeket.

A Forrás végtelen hálával van feléd, s arra ösztönöz, hogy szíved bölcsességét add át minél több embernek. Felkérnek arra, hogy légy a közzösséged Vezetője, útmutatója. Bátortalanságod és szerénységed tedd le, itt az idő ebben nagyobbat lépni. Szükség van a fényháló megemelkedéséhez a fénylő szövetségekre, közös-s-égekre 🤍🙏.

Köszöni a Forrás, hogy régóta teszed a szolgálatot, tedd most örömödre 🤍.Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör
Egyéni Lélektérkép Forrás üzenettel rendelhető:

Forrás üzenete:
Jöjj hát hozzám megölellek,
Istenanyaként átszeretlek,
Az öleléssel megemellek,
Istenanya ölébe teszlek.
Varázspalástom meglebbentem,
Szívedben a fájdalmat megenyhítem,
A Nap fényével felhevítem,
Megfagyott szíved felpezsdítem.
A Hold ezüstjével lélekzeted megkönnyítem,
A Nap aranyával lelked felrezegtetem,
Barlangomban tested menedéket kap,
Bőséges életfám táplálékot ad.
Együtt létezem az eredettel,
Varázsolok a földi elemekkel,
Lélekfényem bevilágítja sokak ösvényét,
A kék csillag megmutatja szíved rejtélyét.
Utamon megélem a teljességem,
Vállalom a véren túli szövetségem,
S Istennel kötött egyezségem,
Vele megleltem égi és földi küldetésem.

Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör
Egyéni Lélektérkép Forrás üzenettel rendelhető: