Ismerd meg csakráidat

Iratkozz fel a lap alján és vegyél részt ezen az ingyenes online tanfolyamon! Ismerd meg csakráidat, kezeld őket tudatosabban mint korábban.

Azért hoztam létre ezt a tudásanyagot, mert a tanfolyamokon résztvevők közül többen jelezték, hogy szeretnének többet tudni testünk energiarendszereiről. Úgy tűnik, ezeket a gyárilag testünkbe kódolt csatornákat még mindig kevéssé ismerjük. A csakrák ismerete segít abban, hogy a jobban megértsd, mi is zajlik a szervezetedben, és hogyan tudod segíteni ezeket az áramlásokat. Alapfokú ismeretük is apró hétköznapi csodákat hozhat az életünkbe.

Ha ezt a 7 leckét elolvasod, és csakráid természetét megismered, közelebb kerülsz ahhoz, hogy saját működésedet a jobban megértsd és akár egy fokkal tudatosabban irányítsd.

Minden leckében találsz egy csakrakártyát, ezt lehetőség szerint töltsd le és akár nyomtasd is ki, hogy emlékeztessen a tanultakra. Így a hétköznapi történések során is láthatod, hogy mikor melyik csarkrára érdemes fókuszálni. A megfelelő megerősítő mondatot akár naponta többször is elmondhatod, ásványokkal, illóolajokkal a működést segítheted.

Meghívlak, légy te is tagja a tudatosabb és egészségesebb életet választó közösségnek, csatlakozz az Egységre Hangoló Baráti Kör zárt Facebook csoporthoz.

Iratkozz fel most, és figyeld a postádat, mert 7 napon át minden reggel leveled érkezik, amelyben RÓLAD lesz szó: ISMERD MEG CSAKRÁIDAT!


Szeretettel
Sándor Szilvi
Egységre Hangoló

Iratkozz fel most, és figyeld a postádat, mert 7 napon át minden reggel leveled érkezik, amelyben RÓLAD lesz szó: ISMERD MEG CSAKRÁIDAT!