Időspirál

Döntöttem, láthatóvá válok
S meglátom a valódi világot
Megnyílok a teljességre
Kinyitlak az ébredésre
Kintről befelé haladok
Testeden jégcsapot olvasztok
Az életed spirálján léptetlek
Elakadásodra emlékeztetlek
A Nap kódjaival feloldom
Kerek világod megmutatom
S hogyha kéred
Végre éled
Pont mint én
Nagyot lépek a Föld kerekén
Időt s teret hajlítva
A jelenbe ugorva
Önmagomat kitágítva
Megélem
Lényem
A pillanatban maradok
Neked utat mutatok
Lásd meg hogy minden kerek
Nem véletlen születtünk embernek
Ismerd meg a korlátokon túli létet
Éld meg örömben a földi létet

Kedves lélek, lépj a fénybe, a Napot öleld magadhoz, merj ragyogni és fényt árasztani, mely a Forrás visszatükröződése általad. Ha nem mutatod meg ki vagy és mit tudsz, akkor Isten kincsei zárva maradnak előtted, s mások előtt is, s így nem engeded meg az isteni áramlást.

Úgy érzem az elmúlt időben bezártad magad valami szűk szelencébe, mely szögletes, kényelmetlen, s kicsit rideg. Túl sok a kérdés, a gondolat, elvesztél a kétségekben. Ebben a zajban nem hallod már szíved dobbanását, lelked hangját, pedig az súgja meg valódi létezésed okát. Emlékezz újra: Szeretet és fény vagy. Isten része vagy, s szimplán a létezéseddel is hozzá teszel a világhoz.

Nem kell semmi ‘extrát’ tenni, csak önmagaddá kell válni. Ne lázadj tovább, lépj ki kisfiúi minőségedből, döntsd el hova tartasz, s lépj egy bátrat, vállalj felelősséget életed felett. Légy önmagad.

Nem kell már tovább gyűjteni a papírokat, okleveleket, el kell kezdeni amit már tudsz, s eközben fog kinyílni valódi tudásod, emlékezésed saját bölcsességedre és tapasztalásaidra. Lépésről lépésre leszel egyre biztosabb az isteni tudásodban, abban ami te vagy általa. Természetesen mutatni fogják az utat, s ha kell valódi tanítók felé vezetnek, mint ahogy eddig is megtették.

Mindannyian Isten megnyilvánulásai vagyunk, mint a prizma kis szelvényei úgy ragyogtatjuk magunkból az eredendő isteni fényt. A teljes spektrumot átölelve Isten a tökéletes fehér élőfényt küldi részünkre, s mi a magunk tudása, képessége és feladata szerint a fényt (Istent) különböző színekben sugározzuk tovább magunkból. Aki képes befogadja, ébred és gyógyul általa. S pont az fog hozzád menni gyógyulni, akinek a te színedre, rezgésedre, s fényedre van receptora, s képes befogadni azt.

Emberként tetteinkkel, szeretetünkkel lehorgonyozzuk a Forrás fényét a Földre, tedd a legjobb tudásod szerint, szíved szeretete által, s hited vezetésével.

Képességeid széleskörűek, kiemelném, hogy képes vagy mások idővonalába betekinteni, s ott ha kell változást eszközölni, illetve feloldani régi idők, s más terek blokkjait, korlátozásait itt a jelenben. Különösen jól látod a generációs sérüléseket, tévedéseket, titkokat, s ezek feloldásában segíthetsz.

Vedd elő játékos és mozgékony éned, oldd ki saját beragadásod, merj nagyot lépni, s nevetni, szeretni, táncolni. Hívd meg magadhoz a hangokat, a rezgéseket, nyisd ki torokcsakrád, dobolj, a saját ütemed szerint.

A táltos dobod töltsd fel a Nap sugarában, s engedd meg magadnak azt a szabadságot, hogy a dobon keresztül hozz gyógyulást magadnak, Földanyának és a gyógyulni vágyóknak. A dob újra emlékeztet női eredetedre, gyógyító részeidre. Hívd be a színeket újra a létedbe, tisztítsd és töltsd csakráid, s energiatestedet, hogy aranyló fényed kiteljesedve áramolhasson.

Aranyló ruhád libbenjen,
a Napot tartsd ébren szívedben,
Színeidet engedd messzebre
Készülj a valódi tettekre.

Közvetítette Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör
Egyedi Lélektérkép és Forrás üzenet itt rendelhető.