Halhatatlan

Földelő, életöröm fokozó, nőiséget ébresztő, utat mutató Lélektérkép készült 🙏😍.

Egy kedves tanítványom és fényes társam megkért december végén, hogy készítsek neki egy új képet, arról amit most érzek róla. Kicsit húzódott a megvalósítás, s egyszer egy elég riasztó képet kaptam róla… Lebegett mint egy lufi az ég és a föld között, s egyetlen kis cérnaszál tartotta itt… őrült nagy szomorúságot érzékeltem, ismerős volt az érzés.

Gyorsan írtam neki, hogy mi történik, azonnal földeljen, el ne illanjon 🙏 szükség van rá. Túl volt egy mélyponton, de ígéretet tett, hogy nem adja fel. Ekkor gyorsan kitisztult az Égiek üzenete: adjunk neki földelő erőt és örömöket, nyissuk meg a szívét újra a csodákra, segítsük, hogy befogadó nővé érjen, finom lágy erőkkel, termékenyen.

Az elkészült Lélektérkép szól mindenkinek aki nem hitt eddig az erejében, s a benne lévő Isteni erőkben, s nem éli valódi küldetését.

A képen egyesül a Föld és az Ég, mely erősíti a valódi feladat megérzését, tudatosítását. A Hold üzenete segít benned egységbe szedni az összes női archetípust (pl. leány, amazon, szerető, anya, stb.). A sok piros virág a termékenység erejét hozza el, mely nemcsak a gyermek szülésének képességét mutatja. A női erő képes lehozni, megszülni minden gondolatot itt a földi térben, anyagként. Pl. Ilyenek a versek, festmények, kreatív alkotások, egy tápláló étel, otthonos lakás, stb. Mindent amit itt a földi létben megalkotunk, létrehozunk a termékenység rezgése hatja át.

Szép és mély folyamatként láttam, ahogy megszülettél ide, s ahogy kiteljesedsz.

Láttam, hogy szeretnek téged az Égiek, s támogatnak. Várják, s már sürgetik hogy éld a valódi léted. Tedd a dolgod, ne halogass. A Hold ereje és vezércsillagod fénye a legsötétebb pillanatban is ott van veled, bevilágítja a lehetőségeket, tedd magad befogadóvá a finom női erő által. Egyszerűen nyisd ki magad újra, minden elvárás nélkül, légy jelen a pillanatokban, lásd meg valódi lényed, s éld.

Folyamatos átalakítás zajlik sejtszinten, DNS láncolatunk újraépül, átfényesedik, el kezdünk emlékezni, kik vagyunk valójában. Ahogy helyreáll a rendszered, úgy tudod te is egyre hatékonyabban gyógyítani az embereket. A DNS építése és átalakítás, ez a feladatod egy része. S nem az eszköz a fontos, hanem a tett. Képességeid alkalmassá tesznek pl. a Női körök vezetésére, egyedülálló nők támogatására és összefogására. Számukra új célok meghatározására, segítheted őket abban, hogy emlékezzenek ősi női minőségükre, miközben benned is gyógyul mindez. Csoportos gyógyításra is hívnak. Egy élő csatorna vagy, nem kell semmi extra, az csupán csak a te nézőpontod, hogy kell mindenkinek a kézzelfogható eszköz az energia áramlásra.

A cselekvés és az eredmény a fontos, illetve a Te hited.

Légy többet a természetben, Földanya várja a teljesebb kapcsolódásod: sétára, táncra, énekre, játékra hív. Fogd kézen női társaid és menjetek ki a természetbe emlékezni, s minden egyes lépésetekkel fényesítsétek Földanyát, aki hálája jeléül megtart benneteket bölcsességével és szent erejével. Áldás van rajtad, ne várj többre, ott van benned, nyisd ki, éld, s a kapcsolódásokon keresztül erősödsz meg lépésről-lépésre, képességeidben, hitedben, önszeretetben.

halhatatlan lélektérkép akril - Sándor Szilvi
Áldás minden lépted,
Feléled isteni fényed,
Átkarolod szeretettel a világot,
Valóságban megéled az álmod.
A kétely borúja felszáll,
A szeretet újra átjár,
Látod már erős útmutató fényed,
Gyökereid futnak már a mélyben.
Hajlékony a törzsed,
Lomboddal Istent eléred,
A Mindenség kulcsa a szívedben feléled,
A szeretet átjár minden sejtet ha Istent megéled.
Kezeiddel szövöd a fényhálót,
Ébreszted magadban a Látót,
Nem csak hiszed, tudod,
Hogy a szeretet a kulcsod.
Isten benned örök,
Fényes hálóját Te is szövöd,
Másokkal szövetségre lépve,
Önmagadtól már nem félve,
A teljességet megélve,
Utadról többé nem letérve,
Élsz a pillanatban,Í
gy leszel halhatatlan.
Érted és érzed már a körforgást,
A Földön megélt átutazást,
Végtelen lényed állandóságát,
Az idő és tér hazugságát.
Kitágul benned az Isten,
Egyetlen pontból a végtelenbe,
Végtelenből a Mindenségbe,
Mindennek a közepébe,
Egy pontba sűrítve éled,
A Földön, végtelen lényed.

Közvetítette és alkotta Szilvia SándorEgységre Hangoló Baráti Kör

Ha szeretnéd, hogy elkészítsem egyéni mesédet, Lélektérképed, felturbózva a Forrás üzenetével, bátran jelezd. Itt a webáruházban is választhatsz magadnak méretet, formátumot, és meg is rendelheted.