Földanya

Régóta foglalkoztat, hogyan tudjuk megélni a végtelenséget a földi létben. Amikor egy pontban, a fizikai testben, az ittben és a mostban össze van sűrítve az Erő, s a Mindenség, bennünk, s ennek tudatában is vagyunk.

Ehhez most sok tanítást kaptam, s aki szívesen utazna velem egy univerzum túrára, most ingyen jöhet 😅😅🥰🥰. Öveket becsatolni! Irány! Lélekutazásra fel!

Drága Fénytestvérem, utazd be velem Lélektérképed, engedd, hogy vezesselek lentről felfelé, s bentről kifelé. Táguljunk együtt térben és időben. Lépjünk át végtelenségünkbe, játékosan, szabadon, pőrén, minden terhet letéve. Köszönöm, hogy engeded, hogy tanuljak általad és segítőid révén. Elképesztő világokat, kapcsolódásokat mutattatok meg nekem. Hála érted🙏🙏🌟🌟

Az éjszaka lámpásaként, Holdként érkeztél e földi életedbe. Asszonyként képviseled Istent jelenleg. Emlékezni jöttél. S emlékeztetsz minden emberi lényt fényeddel a teremtés kódjára: a szeretetre. Ahogy napról napra jobban emlékszel a lényegre, úgy nyílik meg szent erőd, s lassan ráébredsz: Farkasasszonyként érkeztél.

Felébred benned az ősi tudás. Hallod mit üzen a szél, s engeded, hogy átjárjon. Hajadat meglobogtatja, szíved parazsát felszítja, lépteidet meggyorsítja, hogy megérkezhess a pillanatba.

A pillanat kibontja magát benned, s végtelenné válik, te pedig átlényegülsz. Érzed, ahogy megszűnik minden eddigi körülötted, letisztul rólad mindaz, amit eddig hittél a világról. Lényed végtelenségében megérzed, hogy Istennel egy vagy. Egy vagy minden teremtésével, mert már tudod, hogy a teremtés oka a szeretet megélésének igénye és lehetősége. Ezt keressük mindannyian. Ezt éljük mind. Mindenki a maga teremtésében.

Itt az idő, hogy meglásd, világod olyan, amilyenné teremted.

Eljött most hozzád a Farkas, aki emlékeztet feladatodra. Szeretni önmagod. Isteni eredeted. Ébredni és ébreszteni. Kilépni az elavult nézetekből, elhagyni azt a falkát, ami már nem épít. S itt az idő a saját falkádat létrehozni, kilépni, s vállalni a felelősséget, hogy útmutató vagy, lámpás vagy, vezető vagy.

Engedj el minden beidegződést amit valaha a vezető szóhoz kapcsoltál.

Érezd meg az isteni lényegét, s hited erejét megsokszorozva vállald most fel ezt az utat.

VezetŐ, mert viszi a lámpást, megvilágítja az utat, elöl jár, s akinek szívét megszólítja a lámpás fényének rezgése, köré gyűlik, követi, s menet közben ők is saját fényükre találnak. Ennyi volna ‘csupán’.
Amikor ezt éled szíved megnyílik, s a pillanat művészete a tiéd lesz.

A pillanatban kinyílva, túllátsz Farkasasszonyi mivoltodon, s meglátod mélységes és magasságos kapcsolódásod a Földanyával.

Szíved magjában be van kódolva a Föld tisztelete, ismerete, szeretete és felemelésének kódjai is ott vannak nálad. Ha behunyod a szemed, s engeded, hogy belső látásod vezessen, eggyé válhatsz Pachamamával, Ősanyával.

Egy csodálatos idézetet küldtek neked, engedd meg, hogy idemásoljam:

Pachamama, Pachamanca – a FÖLDANYA – NAGYBOLDOGASSZONY ŐSANYA

Emlékszem.
Minden egyes lélekzetvétellel egyre jobban emlékszem arra a Nőre, aki vagyok.
Felsejlik az egyre vékonyodó fátyol mögött a sejtjeimben, az ereimben őrzött tudás.
A generációkkal ezelőtti, nagyanyáim nagyanyáinak könnye, öröme, tudása, tapasztalata; az életekkel ezelőtti papnő, boszorkány, vándorcigány, füvesasszony, kurtizán minden emléke utat tör magának.
Minden Én vagyok.
Az Erő bennem van.
Mert Nő vagyok.
Mert Természeti Asszony vagyok.

Hallom a fák suttogását, hallom az eső énekét, hallom a jég rianását, szívem együtt dobog a madarak énekével, a lópaták dobogásával, a téli álmot alvó denevéranyák életet adni készülő testével.
Ahogy zsendül a friss zöld fű a tavasz kezdetével, úgy zsendül a vérem, ahogy a hóvirág kidugja a fejét a földből, úgy bukkanok elő a rejtőzködésből.
Mögöttem van Bagolyanya, Medveanya, Holdanya, Farkasanya, Sasanya, minden Létező Nagy Anyja.
A Földanya Leánya vagyok.
Természeti Asszony vagyok.
Itt vagyok.

(Forrás: Az Ősanya)

Pachamamával, Nagyboldogasszonnyal való eggyé válásod megmutatja, hogy benned ragyog a Nap is, minden fényével, kódjával. A Hold és a Nap tökéletes egyensúlyban fényesít át, árad belőled, s fényjátékuk általad színesebb.

“Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, kinek öltözete a nap volt, lába alatt a hold, fején pedig tizenkét csillagból álló korona. ” – Jel 12,1

Lényedben ott van a Forrás pont, s a kiáradás által az Istenanya, az Istenatya és a Szentlélek, azaz a végtelen szeretet. S ebben a pontban és pillanatban eggyé válsz az univerzummal, s abban levő világok és teremtések összességével.

S már tudod, hogy ebben a pillanatban is több vagy mint, látod, gondolod vagy hiszed.

Megérzed emberi kivetüléseden túli végtelen lényed, mely mindenhol más formában van jelen, minden dimenzióban, minden térben és időben. Érzékelheted, hogy más csillagokról, bolygókról érkező áthangolások történnek a Földön, minden létezőn, veled is.

Találkozhatsz az Arktúruszi barátaiddal, akik a gyógyító képességeidre emlékeztetnek. Megérintve őket, s kapujukat érzed ujjaidban, hogy bekapcsol a földi léteden túli tudás, engedd meg a folyamatot.
Plejádi testvéreid a szeretet képességére nyitnak meg.

A szíriuszi bálna energia a Földön levő fényháló szövésében segíthet, s a láthatatlan energiák érzékelésében.

Nyílj meg a más világokra, mert Isten teremtése végtelen, állandóan növekvő, változó, s ebben Te is lényeges résztvevő vagy.

S a legfontosabb, hogy mikor kitágulsz, s megéled a végtelen világot, legyen képességed arra, hogy a végtelenség kvint esszenciáját, hozd ide vissza szíved középpontjába, magodba, s mindezzel a bölcsességgel, szeretettel élj az ittben és a mostban, földi kivetülésedben, a Mindenséget kiárasztva.
Ne erőből tedd, csak emlékezz a Napra, pórusaidon úgy áramlik ki Isten, mint a Napból az ő sugarai.

Áldás van utadon. Hidd és tedd 🙏. Létezz önmagod kódjai szerint, s öleld át önmagadon keresztül a világot.

Szeretlek ☀️

Szilvia Sándor, Egységre Hangoló Baráti Kör

Egyedi Lélektérképek ITT rendelhetők.