Engedd, hogy szíved nyíljon

Engedd, hogy szíved nyíljon és mást is kivirágoztasson!

Az öröm képessége a legnagyobb képesség a földi létben, így Te a leggazdagabb vagy mindenki között. Szíved most nyílik, napról napra rózsásabb, illatosabb, szirmai festőik, mindenkit átölelőek. A szeretet képessége és az örömre való nyitottság Isten ajándéka, élj hát vele. Minden pillanat mikor valami düh, méreg, fájdalom elzárja a szeretet és öröm útját, hiábavaló pillanat. Te feladatod a szíved rózsájában lenni, nyitott szirmaival másokat cirógatni, átölelni, helyes útba igazítani. Fontos megtanulnod, hogy hogyan védd meg úgy szíved, hogy ne zárd be azt a jó dolgok elől.

A csakrasorod üzenete: Fény vagyok. Szeretet vagyok. A feltétel nélküli szeretet védelmet fon körém, pont úgy, ahogy szükségem van rá.

A szívcsakra az együttérzés, a szeretet és a hála színtere. Itt találkozik benned az Ég és a Föld, kapu a 3 felső és a 3 alsó csakra között. A megvilágosodás és a teljesség akkor jön el, mikor csakráid kiegyenlítődnek, s mindegyik irányítója, központi része a szíved csokra.

Legyen célod az életben az, hogy mindenre és mindenkire a szíveden keresztül nézz rá.

Ha valakinek nem érted a cselekvését, vagy nem értesz egy szituációt, használd szíved különleges képességét és ítélet nélkül nézz rá arra az adott személyre, vagy helyzetre. Láss bele, lásd át, érezd meg, hogy mi a valódi zajlás, tanítás az egész történés mögött. Ez segít abban, hogy ne ragadj bele felesleges vitákban, rossz energiákban, dühben vagy felesleges agyalásban, mert a szívvel-látók feladata, hogy egy magasabb nézőpontról nézzen szét a világ eseményeiben.

Tanítsd meg erre a környezeted!

Ha kiesel a középpontodból és félelmet, aggodalmat érzel, hozd vissza magad hálagyakorlattal, vagy szeretet áramoltatással szívközpontodba, ahol az Isteni forrást és magodat leled. Tápláld, és mélyítsed el ezt a kapcsolatot belső szívszentélyeden keresztül. S amit meg kell tanulnod, akkor szerethetsz igazán, ha önmagad értékeit elismered, megbecsülöd, ha szíved minden szeretetével önmagad átszereted, és tudod, hogy a Forrás, kedves gyermekeként szeret mindig, minden esetben, sosem vagy egyedül!

Néhány segítő és megerősítő mondat neked:

„A szeretet életem egyetlen célja. Beengedem a szeretetet életembe, telítődök örömmel, és boldogsággal. A szeretet az igazi énem. A szeretet mindenkié. Megnyitom szívem, és élvezem lényem. Megnyitom szívem, és olyannak fogadok el mindenkit, amilyen. Elengedem fájdalmamat, és megbocsátok a múltnak. Szabadon szeretek. Ráhangolódok a világegyetemet betöltő szeretetre. Egy vagyok minden élettel. A szeretet örömmel tölti el a szívem. A szeretet a legáldásosabb dolog számomra. Megosztom szeretetemet mindenkivel, aki elfogadja.Elfogadom mindenki szeretetét, aki nekem adja.” (Forrás: Internet)

Személyes üzeneted a Forrástól:

Áradó szíved dobbanása,
Az Isten legszebb áldása,
szívcsakrád rózsává válása,
eltévedők lámpása.
Lemosod a könnyeket az arcokról,
béke szól a hangodból,
tisztán beszélsz a sorsokról,
mindig hallgatsz a titkokról.
Kitágulsz a létezésben,
szíved szerető terében,
Lombod az Égatyáig ér,
Gyökered Földanyához hazatér,
S te mégis itt vagy egy pontban,
jelenedben, az ittben és a mostban,
Teljes egységben,
szíved szerető terében.

Szeretettel ölellek és köszönöm, hogy belepillanthattam szíved csokrába és érezhettem szirmaid melegségét.

Szilvia Sándor Egységre Hangoló Baráti Kör

Szeretnél személyesen Neked szóló csakrasort és üzenetet? Itt megrendelheted.