Ékszer a lelked – Prima Materia

Különleges felkérést kaptam. Egy olyan lélektérképet kért egy hölgy , ami segíti képességeinek kibontását, megértését.

Miközben hangolódtam rá egy időutazásban lett részem, amint érzékelhettem néhány olyan életét ahonnan magával hozta emlékeit, tudását, s melyet most újra kibontana itt a földi térben.
Egyiptom lett a fő állomás, az ott megélt tudásanyag éledhet most újra.

S Te aki nézed ezt a képet, szintén emlékezhetsz a veled hozott tudásra, a Prima Materiara, a képességekre, a valódi erődre. Vagy egyszerűen csak finomságot és erőt szívhatsz magadba rezgése által.

Nézd, majd hunyd be szemed és tedd fel magadnak a kérdést: ki vagyok én? Mi a feladatom? S csak figyelj mélyen önmagodba, halld meg szellemed s lelked üzenetét, Isten végtelenségét.

Ez a női alak látszólag nem tesz semmit, csak van. Áll mint egy világítótorony, mely transzformál minden égi és isteni dolgot a lényén keresztül. Egyszerűen csak létezik, áramlik, felvesz és átad, akarat nélkül, végtelen nyugalommal. Fennséges, nem hivalkodó, lágy és erős egyszerre. Hiszi és tudja az Istent, az Isteni rendet, a Mindenséget, így csak létezik. Nem akar hódítani, nem akar nagy dolgokat tenni, nem akarja megmenteni az emberiséget, s lényével mégis épp ezt teszi. Hisz csak engedi, hogy megnyilvánuljon általa a láthatatlan, az Isteni szeretet, s így minden gyógyul a környezetében.

Az akarással csak elrontjuk, megakadályozzuk a folyamatot, az áramlást. Fogadjuk el, hogy Isten mi vagyunk, Te és én, mi mind. Ijesztő? Felfoghatatlan? Sokszínű? Kérdéssel teli érzés?

Igen, először. Majd mikor elengeded az akarást, elengeded azt, hogy görcsösen megtudd ki vagy, mit csinálj, mi a feladatod, stb… és megengedésbe kerülsz azzal, hogy Isten benned van, s nem valami kívül eső hatalom és irányítás, akkor megnyugszol, a létezésed oka helyére kerül benned.

Hívd vissza a leszakadt lélekrészeid, melyeket utad során elhagytál, kiosztottál. Hívd vissza azt Aki Vagy! Emlékezz! Áramolj! S egyre nagyobb tudás és erő fog átsejleni sejtjeiden, érintéseiden, mondataidon, szemed ragyogásán és nyugodt mosolyodon át.

Vagyok Aki vagyok
Isten bennem ragyog
Ékszer a lelkem
Bölcs a szellemem
Életről-életre hozom
Tudásomat megosztom
Istennel emlékezem
Az alkímiát tisztelem
A Prima materia mindennek kezdete
Általa éled a Földön Isten lehellete
Középpontomban állva
Isten szívemből árad
Kezemmel átadom
Az ég mit rám hagyott
Univerzumokon át repültem
Míg a Földre érkeztem
Ismerem a csillagokat
Bejártam a bolygókat
A számsorok üzennek
Szimbólumokkal teremtek
Kristályokon át
Éreztetem a csodát
Mely a Forrásból fakad
Így sosem apad
Vagyok Aki Vagyok
Élőfényt árasztok
Mosoly az arcomon
Végtelen a nyugalom
Hiszem Tudom az Istent
Mindent mit ő ismer
Az sejtjeimben is éled
Bennem az örök lélek


Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör
Egyedi Lélektérképek és Egységre Hangoló portékák: