Egységre emlékeztető

Amikor készítettem ezt a személyre szóló Lélektérképet, tudtam, hogy fontos lesz mindenki másnak is. Olyan tanításokat kaptam általa, mely téged is teljesebbé tehet.

Nyisd meg a szíved a kép rezgéseire, csak érezd, nem kell megérteni. Pont erre tanít, hogy nyisd meg magadban az érzékelést. Engedd meg, hogy átrezegjen ez a kép és figyeld mi szólít meg benne, figyeld tested jelzéseit.
Folyamatos fénymunka folyik a Földön, mindenki új esélyeket kap a teljesebb élethez, képes lennél végre ezt az esélyt önmagadnak is megadni? Nélküled nem fog menni!

Az Isten női aspektusa erősödött fel a napokban, hetekben. Engedd meg, hogy áttranszformálja a sejtjeidet.

Pontosabban engedd, hogy emlékeztessen arra, amit már sejtszinten hordasz létezésed óta. Mi másra, mint az Egység élményre. Boldogság akkor ér el mikor csatlakozol újra a leszakadt részeiddel, kapcsolódsz a Hold és a Nap rezgéseivel, mikor feltétel nélküli hited van Istennel, és mikor kitárod a karod és befogadod a FöldAnya által biztosított 4 elemet, s ha szíved középpontjában maradva teremtesz a földi létedben, kiteljesedve minden pillanatban a szeretet erejével. Az ötödik elem a Szer-elem által benned egyesült világmindenség, azaz Te magad Istennel ébredve.
Minden Egy gyújtópontból teremtődött így te is őrzöd még az eredeti Egy érzését. Emlékezz! Ne fordíts hátat önmagadnak és a benned lakó Istennek, fordulj inkább felé. Ne kívül keresd a megoldásokat, a felmentést és a válaszokat csakis magadnak adhatod a lelked által.

Az Istennői energia átlényegít, lágy erővel hangol, lemossa rólad az elmúlt évezredek erőszakát, elutasításait, s a szeretetre tanít. A feltétel nélküli szeretetre hangol, az Egység élményre és bíztat önmagad felvállalására.

Légy az, Aki valójában Vagy! Éld azt az életet, amiért megszülettél! Benned az Isten, így benned van Minden.


Közvetítette és alkotta Szilvia Sándor. Ha szeretnél saját lélektérképet személyre szóló csatornázott üzenettel, nézz körül itt.