EgyensúlyteremtŐ

Ízisz kíséretében elkészült egy új Lélektérkép. Ismét egy Segítő, aki még nem járja igaz útját. Te megérezted már, mi a célod az életben? Van olyan dolog, tett ami igazán hív? Ha még nem látod, ha még nem emlékezel valódi önmagadra, célodra és igazi erődre, hívj segítséget e kép rezgéseiből.

Kedves Renáta, itt az idő, hogy lásd meg az igazi erőd és hittel válaszd meg azt a hivatást amiben ki kell teljesedned.

Régi tudás őrzője vagy, dimenziókapukat nyitsz és zársz, ha készen állsz rá. Kezed, szemed és sejtjeid olyan rezgéseket közvetítenek, melyek másokat is ébreszthetnek. Képes vagy elindítani az élőlényekben a gyógyulást. Fordulj a nők és a gyermekek felé. Ízis az Istennői energiákat segít lehorgonyozni, hívd őt, életre kel benned.

Nyisd ki szíved, legyen erős a hited és indulj útra. Ne félj tapasztalni! A cselekvés az, ami ébreszti az erőt és az emlékeket. Nincs jó vagy rossz döntés, egyetlen rossz dolog történhet, az egy helyben topogás és abban való megfulladás.

Ízisz mutatja angyalszárnyaival a mérleget, az egyensúlyt. Általa képes vagy magadban és másokban is helyrebillenteni az Isteni rendet és egyensúlyt. Egységet teremthetsz a szív és a szellem között, kiegyenlítheted a férfi és női erőket, utat mutathatsz az eltévedt lelkeknek, hogy hazataláljanak a szív ösvényén. Kerülj a totális középpontba a szív és a bölcsesség keresztmetszetében.

Ha távolabbról nézel rá a képre, mintha egy különös arc bontakozna ki belőle, engem egy bölcs bagolyra emlékeztet, valamint egy földöntúli megfigyelőre. Nézz rá, hallgasd meg ő mit üzen…!?

Gyönyörű vagy kívül és belül, az Istennő ragyog benned, ha hagyod az áramlást.

Tanulj meg újra nemet és igent mondani! Mondj igent az örömteli életre és önmagadra. S mondj minden számodra nem méltó dologra egy határozott nemet.

Minden élethelyzetben találd meg azt, amit értékelni tudsz. Mindaz, amire szeretettel tudsz tekinteni részeddé válik, általad megszépül, kivirágzik.

Csodás fényed ne oszd szét azoknak kik lerabolják, de nem tesznek vele semmi hasznosat. Fényeddel mutass utat, a tett és a felelősség az övéké, nem a tied.

Bőséget hoz számodra Isis minden szinten, jólétet lelki és testi örömöket, ha megengeded magadnak. Teremts, és légy befogadó.

Nem elég adni, befogadni is tudni kell, így van áramlás, ezt sose feledd. Engedd, hogy segítsenek neked is, merj kérni is, így táplálod az örök áramlást.

Nézd át újra kapcsolódásaid, értékeld mindazt amit eddig elértél, de itt az idő elgyászolni mindazt, ami már nem szolgál. Adj helyet az új létnek, az új isteni lehetőségeknek. Éld meg lényed minden részét ami az ittben és a mostban fontos.

Öleld át magad szeretettel, elég a kishitűségből és a megalkuvásból. Lépj, cselekedj, élj! Az örömteli életet válaszd. Fény vagy, szeretet vagy! Áldás az életedre!

Hívlak Ízisz ragyogj bennem
Léptess át határaimon
Vezess, hogy meglássam a lelkem
S átjussak falaimon
Fényem veled éled
Erőmbe újra belépek
Megtart a Föld és az Ég
Szívem újra hazatér
Végre önmagamban helyet talál
A bölcsesség oltárán
Isteni fényem felragyog
Így már utat mutathatok
Egyensúlyt teremtek
Egységben élhetek
Érzi minden sejtem
Hazatalált Isten bennem.


Írta és alkotta Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör
Drága Renáta Vizi, hozzon áldást Neked! Ez a csoda mind Te vagy! 😇🙏


Egységre Hangoló Lélektérkép lehetőségek

Magadnak, vagy ajándékba is rendelhetsz egyedi lélektérképet, méretet és formát itt választhatsz: