Azoknak akik meg szeretnék látni az igaz valót

Régóta jársz vissza a Földre segíteni az emberek ébredését. Mélységes tisztelet és bölcsesség mit viszel a szívedben életről életre.

Szárnyaid alatt védelemben érezheti magát a családod mellett sok szeretted is. Segítő vagy, alázatos munkával teszed a dolgod és még sok tapasztalás vár.

Nemes vagy minden porcikádban, az arany rezgése ott ragyog benned és körülötted. A bőség jellemző lehet az életedre minden területen, ha képes vagy elfogadni, beengedni, s felismerni, hogy mindezt megérdemled. Nagy tanítás az életedben az, hogy felismerd valódi értékeid és megbecsüld azokat. Az erős lila és bíbor szín áthatja aurád, rezgései meghatároznak. Rendkívül érzékeny vagy, intuícióid erőteljesek.

Engedned kell a felsőbb vezetést, hallgatni az útmutatásukra, így teljes életet élhetsz és sok embernek, léleknek segíthetsz abban, hogy önmagukra leljenek. Tisztán látói képességed napról napra fejlődik, s meg kell engedned, hogy úgy láss, ahogy Te látsz. Ne hasonlítsd magad soha senkihez, egyedi kincs vagy.

Lásd meg igaz értékeid.

Mindig meg kell találnod az egyensúlyt a Föld és az Ég között, időnként kibillensz egyensúlyodból, de ha hajlandó vagy a szív bölcsességét követni egyre hamarabb visszatalálsz a tengelyedbe.Isten szereti a játékosságod, az örömre való képességed és a mély érzelmeid is.

Éld meg őket egyensúlyban. Nevess és ragyogj!

A gyermekek és a velük való játék és foglalkozás emlékeztetni fog arra, hogy ki vagy valójában. Segítenek abban, hogy az életről-életre hurcolt nehéz pillanatok, fájdalmak feloldódjanak, itt az idő lerakni az évezredes terheid. Láss túl a szív fájdalmain! A mostani időkben a hála, a szeretet és az öröm rezgése az, ami a legtöbb tanítást, tapasztalást hozza számodra és az emberek számára. Élj a tudásoddal, bölcsességeddel, s tudd, hogy sosem vagy egyedül, csak időnként kitakarod magad elől a Napot és a fényt.

Légy Te magad a fény és a szeretet, a szív bölcsességében teljesedj ki.


Nézz és láss
Hidd és tudd
Lépj és járj
Nyisd és csukd
Kint és bent
Szíved teremt
Lent és fent
Isten egyet jelent
Te és Ő
Teremtő
Benned Ő
Keresendő
Nélküle Te esendő
Együtt teremtitek
A végtelent
A szeretetnek
Adva teret
Bölcs szemeden át
Megnyílik a Koronád
Szíved hangján
A Mindenség rezonál
Emlékezel az eredetre
Istennel élő Egységedre


Szilvia SándorEgységre Hangoló Baráti Kör

Egyéni Csakrasor vagy Lélektérkép rendelhető: itt