Angyal Tenyér

Megrendelésre készült ez a kép, de szól mindenkinek, aki érzi angyalai támogatását. Érzi, hogy ha az Isteni Rend szerint él, akkor ott állnak mögötte, segítik és vezérlik.
S szól nektek akik képesek vagytok az égi és földi erőket összekötni, s átadni az ebből áramló rezgéseket, energiákat úgy, hogy másokat gyógyulásra, ébredésre késztet.
És átöleli azokat, akik hitüket vesztették és kilátástalannak látják a világot.
Merítsetek erőt ebből a képből.
Engedjétek, hogy felemeljen rezgésével.
Fogadjátok be általa akár a lehetetlennek tűnő álmokat és vágyakat.
Érezzétek meg általa az ellentmondást nem tűrő felhívást:
Itt az idő az ébredésre, a komfortzónák elhagyására, itt az idő önmagad erejének a felvállalására. Ne késlekedj! A te felelősseged az életed!
Lebbentsd meg szárnyaid, kapcsolódj angyalaiddal, égi vezetöiddel, kérd a segítségüket ahhoz, hogy az lehess aki valóban vagy. Nincs idő tovább a meghátrálasra, elnyomó emberi kapcsolódásokra. Lépned kell onnan mi fullaszt, engedned kell a régit ahhoz, hogy beereszthesd az újat.
Az Isteni erő benned is éled, az elnyomást tovább nem tűrheted sem magadtól, sem mástól. Lépj ki a fénybe, ott áll mögötted az angyali erő, s a Teremtő. Érezd meg mikor lépsz, mintha ők vinnének. Mikor a hang kilép a torkodon, mintha ők szólnának rajtad keresztül. Végtelen erőt élhetsz meg általuk. Kapcsolódj önmagaddal, angyalaiddal, s a Forrással.

lélektérkép angyaltenyér
Kitisztult a léted
Nincs kétséged
Erődbe álltál
Nem hátráltál
Most itt vagyunk
Veled szárnyalunk
Emelj másokat
Járj be világokat
Éld az Egység erejét
Isten szeretetét
Nincs benned félelem
Veled az Isteni védelem.

Közvetitette és alkotta Szilvia Sándor
Egységre Hangoló – baráti kör