A Hattyú hazatér

A Hattyú hazatér Lélektérkép rezgését azoknak ajánlom, akikben túl sok az elvágyódás, erősebb az égi világokba való hazatérés érzése, mint a földi lét valós megélésének igénye. Ez a kép segít abban, hogy teljes végtelen lényeddel légy jelen a földi életed minden pillanatában.

S azoknak is útmutatást ad, akik keresik a finomságot, a lágy erőt, a kellemet, a méltó élethelyzetet.
Mit üzenhet még ez az egyéni Lélektérkép?

🦢🦢🦢 Mikor elkészült a kép észrevettem, hogy az égiek egy hattyút jelenítettek meg. Ha messziről nézed a képet egy hattyú rajzolódik ki, mely fontos útmutató szimbólumod, s egyben totemállatod. A Holdat és a Napot egybeszövi. Angyali jelkép. Finomságot, tisztaságot áraszt. Meg kell érezned ezt a fennséges, lágy erőt magadban.

Nem lehetsz már gyermek, nem bújhatsz már mások mögé, felelősséget kell vállalnod az életed felett.

Lassan meg kell élned a nőt. Ki kell bontanod szirmaid és szárnyaid. Áradjon belőled a finomság, a méltóság, a szenvedély. Fedezd fel a teremtő erőd. Büszkén élj, tudva és élve értékeidet, okosan sáfárkodj képességeiddel.

Nehéz neked kapcsolódni a földi életedhez, az emberekhez, mert nagyon más rezgéseket hozol a messzi távolból. Sok bolygón éltél már, most is kapcsolódsz az ottaniakkal, fontosak számodra, együttműködsz más civilizációkkal, ezért van ennyi bolygó a képen. Mindet érzed, s táplálod, s ők is téged.

Élesítsd figyelmed, halld meg tanításaikat, hogy átadhasd azoknak, kik nem hallják e bölcseleteket.

Mindennek ellenére fontos most emberként, Asszonyként megélni az erőt, lehozni Földanyának ősi tudásod. Ébresztened kell az embereket, gyógyítani a Földet.

Tanítás van kiírva feladatnak. S bármekkora szárnyaid is vannak, itt és most nem Angyalként vagy jelen, hanem nőként.

Csodálatos gyógyító, áramló nőként, merd élni az Istennői szentséget és szakrealitást. Kapcsolódj Földanyával, emlékezni fogsz az eredetre, a bölcs nő feléled benned.

Hihetetlen közvetlen égi támogatásban, csatornában vagy, fejlesztened kell az égiekkel való kommunikációt. Médiumi képességeid vannak, tolmácsolnod kell tanításaikat.

A Hatalmasokkal kapcsolatban állsz. Közvetíteni tudsz a mesterektől. Van köztük olyan akit hallani képes vagy, tanításait érzed. Meditálj, lélegezz és halld meg őket a csendedben.

A Tejúton szárnyalva vezet a legfényesebb csillag: α Cygnus, azaz a Hattyú csillagkép. Kapcsolódj, engedd, hogy a Lélektérképed dimenziókapuként működjön a létedben.

A varázslatos Tejút a mesékben összeköti a földet és az eget, s számtalan csodaneve van az ősi magyar írásokban: Tündérfátyol, Madarak útja, Harmatlegelő, Ezüst út, Lelkek útja, Szépasszony vászna.

Ha csak ezen szavak jelentésén és rezgésén elidőzöl, többet megtudsz a világról, s magadról.
Utazz végig rajta csillagról csillagra, s míg felérsz a Forrásig, számtalan csodát fedezhetsz fel. Hozd le nekünk az itt megélt történéseket, akár mesés írásokban, vagy dalokban, esetleg érintésekben.

Találd meg az eszközt az átadásra, áramoltatásra.

(Utólag információként érkezett hozzám, hogy akinek készült e kép, a suliban Hattyúnak becézték az átváltozása miatt 🌸🦢💙)

Még egy fontos szimbólumot kiemelnék a sok jel közül: a kőoszlopokat, melyek Stonehenge-hez vezetnek. Egy írás szerint a kövek valódi korát megállapítva egyértelművé vált, hogy az emlékmű mintegy 1000 évvel megelőzte a druida kultuszt. A kövek elrendezése közvetlen kapcsolatban áll a Nap, a Hold és a bolygók mozgásával, illetve szüntelenül változó konstellációikkal. Így nemcsak a nyári napforduló, hanem más fontos Nap- és Hold-jelenségek is megjósolhatók. Egy úgynevezett Istennő-hitű civilizációhoz kötik a létét bizonyos írások: https://spiritan.hu/stonehenge-valodi-epitoi/

Vezessen belső csillagod és a Hattyú, a fejlődésed útján. Csak légy az aki vagy, s ez több, mint amit adhatsz a világnak bármi mással.

Ölellek és köszönöm 🦢🙏
Készítette Szilvia Sándor
Egységre Hangoló Baráti Kör-höz itt csatlakozhatsz.
Egyéni Egységre Hangoló Lélektérkép és útmutatás itt rendelhető.