Gyógyulás tanácsadás

Sokan kerestek meg kérdésekkel mikor tanácstalanok vagytok életetek egy-egy szakaszában. Most megnyitom a lehetőséget arra, hogy egy komplex, átfogó segítséget kérj, ha elbizonytalanodtál utadon, vagy ha épp megrekedtél életedben, és akkor is ha egy kérdésben állsz döntéshelyzet előtt, esetleg, ha szeretnéd kibontakoztatni a benned rejlő női energiákat.

  • tibeti hangtálak az Egységre Hangoló Hangfürdőn

    Hangutazás és hangmasszázs (4)

    Kedves fény útján járó lélek! Varázslatos belső utazásra invitállak, egyéni és csoportos alkalmakon egyaránt. A hangok világa mély ellazulást, áthangolást és felemelkedést hozhat számodra. Az általam válogatott hangszerek és hangterápiás eszközök, a közvetített meditációk és fény nyelvi üzenetek segítenek abban, hogy megélhesd a test-lélek-szellem egységét, s az ég és a föld között lévő teljességedet. Megérezheted a biztonságot adó gyökereidet és magosba érhetnek lelked fényszálai, egészen a Forrás középpontjáig. Szíved virága megnyílhat a végtelen szeretetre, megérezve magadban a MINDEN-S-ÉGET. Egység élményt hozok neked a rezgésekkel, valamint a feltétel nélküli isteni szeretettel átitatott, biztonságos térben várlak téged.
  • Ha együtt dobbanunk Egységre Hangoló Lélektérkép Sándor Szilvi 2023

    Kezelések (6)

    Az Egységre Hangoló egyéni kezelés során általam használt módszerek melyeket tanultam, vagy épp ’égi’ segítőimtől kaptam: Lélekhang, ingás családállítás, ingás lélekállítás, Metamorf lélekoldás, Access Bars tisztítások, kezelések és oldó pontok, Meridiánok masszázsa, érintése, fellazítása, Parapszichológiai ismeretek és oldó rendszerek, Szeretet- és lélekmasszázs, Dob, koshi és egyéb zenei rezgések, Különleges tisztaságú és rezgésű illóolajokkal történő áthangolás, Természetgyógyászati ismeretek, Fény nyelven történő közvetítés, rezgésterápia