TEJÚTRA EMLÉKEZŐ – nyomtatható egységre hangoló lélektérkép

3000 Ft

Ha megtaláltad a neked szóló képet, nincs más dolgod, tedd a kosárba, és az e-mailben kapott információk szerint banki átutalással fizesd a kép árát. Megjegyzésbe a kép alatt látható feliratot írd kérlek, ez alapján is tudom, hogy melyik képet rendelted meg.

Amint megérkezik az összeg, e-mailben küldöm a linket ahonnan megfelelő formátumban, pdf dokumentumból nyomtathatod ki a képet otthon, vagy bármelyik gyorsnyomdában, ami neked egyszerűbb. A4-es formátumban, fotópapíron a legszebb.

A nyomtatás színei a számítógép és a nyomtató beállításai szerint változhatnak, tudnod kell, hogy a kép amit kinyomtatsz nem várható, hogy pontosan olyan színárnyalatú lesz, mint amilyent a képernyődön látsz, vagy amilyen az eredeti festmény. Ettől a kép hatása és üzenete mit sem változik.

Nyomtatható egységre hangoló lélektérképek

A lélektérképek általában egy bizonyos ember számára készülnek, neki szól az üzenet is, ami általában verses formában érkezik.

De amint a közösség tagjai meglátták ezeket a képeket, kiderült, hogy a feladatok, célok, tanítások nem csupán azt az egy személyt érintik meg, akinek készült. Több ember is jelezte, hogy úgy érzi, mintha egy bizonyos kép az ő számára készült volna, az ő érzelemvilágához szólna, úgy hoz számára megerősítést, motivációt, egységre hangolást.

Ezért van most lehetőség arra, hogy akár otthon is kinyomtathasd magadnak azt a képet, amelyik megszólít téged, és érzed, hogy jó ránézni, vagy dolgod van vele.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEJÚTRA EMLÉKEZŐ – nyomtatható egységre hangoló lélektérkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .