Régiségek újrahangolva

16000 Ft

(Az itt megjelenített alkotások nagy része már “hazatalált”, kérj egyedi verziót!)

Légy bátor és vedd magadhoz azt az üzenetet, amit Neked küldtek!

Kérhetsz egyedit is akár!

Engedd meg, hogy megszőjjem az egyedi üzeneted, Isten segedelmével és a legnagyobb szeretettemmel!

Légy Egységben Önmagaddal és a Minden-s-Éggel!

Színes világot álmodok és adok át Néked!

Nyitott szemmel járok-kelek a világban, minden furcsaságot észreveszek és mindent, ami másoknak értéktelennek tűnik, pedig nem az! Hol egy kagyló vagy egy csigaház, olykor egy madártoll, máskor egy kis fadarab szólít meg az úton, vízparton, régi elhagyott tereken és udvarokon. Mindent begyűjtök, ami jelzést küld felém. Már a barátaim is gyűjtögetnek nekem korhadt fát, kavicsot és mindenféle földi csodát :-), hogy minél többet alkossak. Nagy öröm, hogy már az ő szemüket is megnyitottam a világra.

Imádom használni a természet adta kincseket, a két kezem és minden érzékem az alkotásokhoz. Időnként mégis élek a modern dolgokkal is, mint például egy jó minőségű vászonnal, akril festékekkel, ecsetekkel, műgyantával, drótokkal. A lényeg az összhang és az üzenet!

Nézz meg néhány alkotást. Vannak Angyalságok, Balatoni csodák, vannak műgyantával kiegészített régiségek is. Ízleld, szemezz velük, érezd meg őket :-)! Neked mit üzennek? Vagy várod még a sajátod?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Régiségek újrahangolva” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .