Lélektérkép 40*60

45000 Ft

A galériában látható mandala Lélektérképek megrendelésre készültek, és személyes üzenettel együtt már eljutottak gazdájukhoz. Minden Lélektérkép egyénre szabott alkotás, elkészítése előtt egyezte-tés szükséges. Lélektérkép ajándéknak is rendelhető.

MDF lap és vászon, akasztóval ellátva, akril festék és zselés irón.

Többféle méret közül választhatsz.

Egyéb extrák:

• ásványok, fából faragott angyaljelek, üveggyöngyök, tollak plusz költséggel járnak.

• szöveges üzenetet is rendelhetsz, a Lélektérképhez lecsatornázott Égi üzenetet vers vagy leírás formájában átadom neked, ezt itt, az alábbi képre kattintva a webáruházban adhatod hozzá a megrendelésedhez.

 

Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő
Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő

 

Kategória: Címkék: ,

Szerelemként érkezett az életembe a Mandalák világa. Miközben a Lélektérképeket készítem, ráhangolódom a leendő tulajdonosára, s a számára szükséges információkat, rezgéseket, égi üzeneteket rögzítem mintákkal, szimbólumokkal és fénykódokkal. A színeket is úgy álmodom meg, hogy igazán teljes legyen és a lehető legnagyobb segítséget hozza majd el birtokosának.

Pároknak is készítek közös Lélektérképet, mely rámutat a kapcsolat mozgatórugójára, erősségére, esetleges hiányokra, közös feladatukra.

A Mandalák átformálódtak bennem, általam, s így születtek az egyedi Lélektérképek, melyek alkímiai folyamatokat, égi üzeneteket és szimbólumokat hordoznak. Szeretnél Te is hangolódni hasonlóval? Vagy elég bátor ahhoz, hogy tükörbe nézz általuk?

Sokan beszámoltak arról, hogy az otthoni terüket megtöltötte és áthangolta. Voltak, akik bátorságra leltek a mandalájuk által, s volt olyan is, akinek új ingatlant teremtett.

Méretek 40 × 60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélektérkép 40*60” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .