Kivirágzás Szer 150

25000 Ft

Fontos gyakorlati tudnivalók:

A Kivirágzás kezelés az Egységre Hangolóban zajlik, Tabon.

Ez a kezelés 150 percig tart, de választhatod a rövidebb, 120 perces változatot is.

Egy számodra kényelmes és mégis a nőiségedet emelő ruhában érkezz, amelyben a szertartás történhet.

A kezelés második része – az olajos testkezelés – fehérneműben történik, melegített masszázságyon, puha pléd védelmében.

Csak természetes magas minőségű olajokkal és gyógyfüvekkel dolgozom.

Hagyj magadnak pihenőt a kezelés után, mert tisztulási folyamatok elindulhatnak mind fizikai és lelki szinten is. (sírás, nevetés, beszédkényszer, szédülés, verejtékezés, gyakori vizelés, stb. )

Most, hogy már mindent tudsz erről az új lehetőségről, szeretettel várom bejelentkezésed, ha megtisztulnál, megpihennél és lépnél egy újabb mérföldet szíved középpontja felé.

Hála van bennem, hogy megkaphattam erre a szertartásra és kezelésre a Forrás jóváhagyását. Áldás legyen rajta, s azokon, akik hajlandóak önmagukat választani, s a ’Vagyok, aki vagyok’ állapotban kivirágozni.

Egységet kívánok szeretettel:

Sándor Szilvi

Egységre Hangoló

A ’Kivirágzás’ szertartás a mélyben és a magasságokban ható, a női testet-lelket-szellemet érintő kezelés, mely tisztítja az előző életekből hozott női elfojtásokat, sérüléseket, a generációktól akaratlanul is átvett és hordozott terheket. Feloldozást ad a jelen életedben szerzett sebekre, bántalmazásokra, kinyitja a kaput a női teljességed megélésére, s kivirágzásodra. A lelked létezésének minden síkján, minden térben és időben történő feloldozása valósulhat meg a kezelés során, az egyéni érettség és befogadás szintjén.

Megtisztíthat a hamis gyökerektől, segíthet abban, hogy önmagadban leld meg a forrásod, a gyökered és a biztonságod. Támogat abban, hogy a szíved teréből kiáradva lehess teljes, s megélhesd a ’Vagyok, aki vagyok’ létállapot szabadságát, szentségét, s az Isteni rendben való feloldódást.

Mi vár rád ezen a kezelésen?

1. Gyógyító – feltáró beszélgetés

2. Energiatisztítás, egyénre szabott, füstölővel és hangrezgésekkel történik.

3. Olajokkal történő testkezelés ’masszázs’

4. Szakrális lemosás –Víz szer

Olvasd el a kezelés bővebb leírását itt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kivirágzás Szer 150” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .