Kapcsolódás az Eredet Kódokhoz

21000 Ft

Kapcsolódás az Eredet Kódokhoz

Újjászületés a Lótusz erejével

Gyere és segítem a benned levő lótusz megnyílását egy biztonságos térben. A szeretet terében emlékezhetsz az egységre, az eredetre, s arra, amikor még a Forrás része voltál. Érzékelheted milyen volt belőle kiáradni a szeretete és megtartó ereje által egyéni lélekként és szellemként. Az itt kapott egyéni „Eredet Kódot” ébresztjük fel magunkban a vezetés által. Mi az, ami támogat ebben?

 • vezetett meditáció
 • fény nyelvi üzenet közvetítés, mely a Forrás üzeneteit jeleníti meg a közös térben
 • illatok, szimbólumok, melyek segítik az Eredet kódok felébresztését és kinyílását benned
 • szakrális dob rezgése
 • EXTRA: a HANGFÜRDŐ légies rezgése könnyedséggel utaztat minket a hangok útján önmagunk középpontjába és közvetíti számunkra a Forrás megtartó szeretetét
 • közös alkotás, színekkel varázslás: Lótuszvirág alap megfestése, ami később is emlékeztetni fog valódi és eredeti önmagodra.

Hozzájárulásod az Újjászületés programhoz tartalmazza a teljes programot, a hangfürdőt és az MDF lapból kivágott 20 cm-es Lótuszvirágot, Az elkészült képet természetesen magaddal viheted, mely az otthonodat és téged fog rezgéseivel tölteni.

Egységre Hangoló Fényesítő Programok 2. – Újjászületés

Kapcsolódás az Eredet Kódokhoz

Újjászületés a Lótusz erejével

Választanád végre a szabadságot, a könnyed és örömteli létezést? Hajlandó lennél letenni a rád aggatott terheket, szerepeket, rosszul futó programokat? Hiszed, hogy emlékezhetsz az „eredeti születési tervre” amit a Forrás szőtt az energiameződbe és a sejtjeidbe?

Itt az idő a felszabadulásra, az újjászületésre, a minták és terhek nélküli örömteli élet megélésére.

Most lehetőséged van a Forrás általi újjászületésre. A Lótuszvirág segítségével kapcsolódhatsz az Eredet kódokkal, melyek még a tiszta torzításmentes igazságot írják le lelked létezéséről, emberi feladataidról, jelen életed útjáról.

Lótuszvirág az újjászületés ősi és szent szimbóluma. Mocsárból kel életre minden egyes nap, úgy hogy nem koszolódik, nem sározódik be. Minden reggel ragyogva nyitja ki tiszta szirmait és betölti szépségével a vizek felszínét. A Föld legsötétebb bugyrait köti össze a napos éggel, úgy hogy benne megmarad az egység, s az a szándék, hogy tovább ragyog minden egyes nap, belső elhívása szerint. Szépséget és örömöt áraszt nap, mint nap.

Megmutatja, hogy minden nap lehetséges az újjászületés. Minden nap új lehetőség adódik az életre. Szimbolizálja, hogy egy csodálatos körforgás az élet, melyben, ha nyitott szívvel áramlunk, képessé válunk az öröm és a szépség megélésére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolódás az Eredet Kódokhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

 • metamorf oldás tanfolyam Sándor Szilvivel

  METAMORF OLDÁS tanfolyam csak neked

  43000 Ft

  A METAMORF OLDÁS TANFOLYAM tartalmaz egy online elméleti felkészítést és egy 1 napos gyakorlati képzést, amelynek elvégzéséről TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki. TARTS VELÜNK ÉS VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATHASS!!! A metamorfózis nem más, mint átalakulás, átváltozás. Ahogy a petéből pillangó lesz, úgy lesz…