Fény nyelvi üzenetek az EHF kártyákhoz

4400 Ft

Bizonyos beragadt helyzetekben, fizikai fájdalmaknál, lelki blokkoknál segítenek, tovább lendítenek, felrezegtetnek, hogy újra egységben működjön a test, a lélek és a szellem.

Egyre több esetben élek a gyógyító hangok erejével, melyek tisztítanak és töltenek engem is, s elkezdtem átadni kezeléseken is, valamint barátaimnak és vendégeimnek mikor épp erre van szükségük. Hatásukra voltak már nagy sírások, jókedélyű nevetések, emlékezés és tudati ébredés is, valamint megkönnyebbülés és fizikai javulás is.

A Fény nyelvi üzenetek az Egységre Hangoló Fénykártyákkal együtt rendelhetők, a kártyák üzenetét kiegészítve erősítik fel a kép és üzenet hatását. A kártyákat december folyamán szállítjuk ki, a hozzá tartozó üzeneteket online felületről töltheted majd le. A felület a letölthető hanganyagokkal január folyamán áll majd rendelkezésre, erről minden megrendelő külön értesítést kap a megrendelésben megadott e-mail címen.

100 készleten

Az Egységre Hangoló Fénykártyák hatása még erőteljesebb a hozzá tartozó fény nyelvi üzenettel.

Erős ébresztő, emlékezést segítő a jelenlétük, használatuk. Képes benned is felébreszteni az igaz hangod, a fény nyelvi rajzolást, írást vagy akár a beszédet is. Egyszerűen csak áramolni kell a lapok adta rezgésekkel.

Mind a fényjelek és a fény nyelv is egyfajta rezgésterápia, mely egyénileg segít abban, hogy megismerd önmagad, hogy elinduljon a belső változás, az öngyógyítás. Ezek a hangok, jelek és rezgések emlékeztetnek fizikai testeden túli valós lényedre, a Forrásra és arra, hogy mi a feladatod itt és most a Földön.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fény nyelvi üzenetek az EHF kártyákhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .