Egyedi Életfa

16000 Ft

Az itt megjelenített alkotások nagy része már “hazatalált”, kérj egyedi verziót! Légy bátor és vedd magadhoz azt az üzenetet, amit Neked küldtek! Az Egységre Hangoló Portékák árai egyediségük miatt változik.

Készíthetem Neked, vagy kérheted ajándékba is valakinek, bárhogy is legyen, jó, ha elmondod, vagy leírod gondolataidat, hogy kinek és miért szeretnéd, hogy legyen egy lélekhangoló életfája.

Engedélyezett utánrendelésre

Kedves mondd, Te milyen fa lennél?

Mikor csodával tekintesz egy-egy fára, mikor egy erdőben sétálsz, gondolkodtál már azon Te milyen fa lennél?

Hűs árnyat adó, nagy lombos fa? Vagy színes virágokkal teli, illatos díszfa? Lennél gyümölcsöt ontó újra és újra termő fa? Makkjaidat szórnád a hozzád forduló állatkáknak? Ég felé törő ágaid lennének, vagy inkább lefelé hajló, bárkit átkaroló rugalmas ágaid?

Hunyd be a szemed és végy egy mély lélegzetet. S most a szíved felé fordulva képzeld el milyen fa vagy valójában? Érezd meg lombod, ágaid, törzsed erejét, lásd gyökereid, virágaid és gyümölcseid, ha vannak:-) Csodás gyakorlat, mely segít megismerni önmagad!

A fa mindig az életet szimbolizálja, az élet körforgását láthatjuk rajta keresztül. Az évszakok változásával megmutatja az alvó időket és az ébredést. Mutatja az életet és a halált, az állandó változást.

Minden nagyobb kultúrában felfedezhető írásos emlék az életfa szimbólumról. A körforgást jeleníti meg leginkább, valamint fontos szerepe van a Föld és az Ég összeköttetésében. Ha önmagunkhoz hasonlítva pillantunk rá, a fa gyökerei az ember múltját, az őseit szimbolizálja, megmutatja milyen biztos lábakon áll az életben. A törzs maga az élet, a jelen létünk, minden odújával, szentélyével a mi részünk, minden benne és rajta lakó állat a mi társunk. S végül a lombja olyan, mint a jövőnk, valamint az éghez való kapcsolódásunk. Ágai a karjainkra hasonlítanak, átölelnek, vagy épp távol tartanak másokat, megtartjuk velük szeretteinket, lombunkkal adunk árnyékot, azaz itt pihenhetnek meg azok, akiket befogadunk életünk során.

Életfák születnek fémdrótokból, fákból, bőrökből, színes gyöngyökből, ásványokból. Mindenkinek az egyedi élettörténetét jelenítem meg általa. A fa a gyökereit, tulajdonságait, családját, legfontosabb momentumait ábrázolja és az Égi üzeneteket is beletáplálom.

Számos életfa készült már el, idősebbeknek, fiataloknak, férfiúknak és hölgyeknek, valamint pároknak is. Ráhangolódom az adott lélekre, majd addig játszom a színekkel, anyagokkal, formákkal, míg kialakul az az életfa, ami őt a legjobban táplálja.

Eddigi visszajelzések szerint, varázslatosnak élték meg többen a saját életfájukkal való találkozást. Akik meglelték valódi helyét a fának az otthonukban, azoknak védelmet ad, változást generál, gyógyulást indít el.

Az Életfákhoz legtöbbször verses üzenetet kapok, vagy mesét, esetleg egy kisebb leíró szöveget, ez mindig más, ne légy elvárással, az érkezik hozzád pont, amire szükséged van, amit be tudsz fogadni, és ami a legnagyobb hozzájárulás a teljességedhez.

Nézd meg milyen Életfa költemények születtek eddig!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi Életfa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .