Angyali Hangoló Kép 50*60

55000 Ft

A galériában látható mandala Lélektérképek megrendelésre készültek, és személyes üzenettel együtt már eljutottak gazdájukhoz. Minden Lélektérkép egyénre szabott alkotás, elkészítése előtt egyezte-tés szükséges. Lélektérkép ajándéknak is rendelhető.

MDF lap és vászon, akasztóval ellátva, akril festék és zselés irón.

Többféle méret közül választhatsz.

Egyéb extrák,

• ásványok, fából faragott angyaljelek, üveggyöngyök, tollak plusz költséggel járnak.

• szöveges üzenetet is rendelhetsz, a Lélektérképhez lecsatornázott Égi üzenetet vers vagy leírás formájában átadom neked, ezt itt, az alábbi képre kattintva a webáruházban adhatod hozzá a megrendelésedhez.

 

Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő
Szöveges üzenet Egységre Hangoló Lélektérkép kiegészítő

Senki nincs egyedül, mindannyiunk mellett számtalan égi segítő várja, hogy megszólítsuk őket, s érzékeljük a szárnyaik megtartó erejét.

A Forrás segedelmével újjászületésem óta képes vagyok érzékelni az angyali régiók üzeneteit, különösen a festésen, alkotáson keresztül. Képes vagyok neked egyetlen egyedi képbe varázsolni azt az angyalt, égi jelet, formát, kódot amire most szükséged van a teljességedhez, s az egység megéléséhez önmagodban és a környezetedben. Megfestem neked a támogató angyalod, ha kéred, s ha készen állsz rá. Az Angyali Hangoló Képek rezgésükkel vezetnek utadon és segítenek az angyali erők megélésére.

Az alkotásokon változatos színeket használok, terméseket, ásványokat, fény nyelvi kódokat és üzeneteket rögzítek rajtuk. Mind a fényjelek és a fény nyelv is egyfajta rezgésterápia, mely egyénileg segít abban, hogy megismerd önmagad, hogy elinduljon a belső változás, az öngyógyítás. Ezek a hangok, jelek és rezgések emlékeztetnek fizikai testeden túli valós lényedre, a Forrásra és arra, hogy mi a feladatod itt és most a Földön.

Méretek 50 × 60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyali Hangoló Kép 50*60” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .