Ájurvédikus olajos masszázstanfolyam – csoportos

29000 Ft

1 napos képzés (20 órás képzés online elméleti felkészüléssel)

A képzés formája: Iskolarendszeren kívüli felnőttképzés

A tanúsítványban szereplő végzettség megnevezése: Ájurvédikus olajos masszázs

Oktató: Sándor Szilvia: Természetgyógyász, masszőr és léleksegítő

A résztvevők felvételének feltétele: Iskolai előképzettség: 8 általános iskolai osztály elvégzése

A tervezett képzési idő: 20 óra (45 perces órák)

Az ár tartalmazza az 1 napos tanfolyamot, a Tanúsítványt, az online pdf tananyagot, vizsgadíjat, a zárt Facebook csoportban elérhető videóanyagokat és utánkövetést.

Időpont: előzetes megbeszélés alapján

Helyszín: Tab – Egységre hangoló Központ

A jelentkezés min. 10.000 Ft előleg befizetésével válik hivatalossá. Megrendeléshez tedd a kosárba a tanfolyamot, átutalásnál közleménybe: neved és a tanfolyam megnevezése kerüljön)

Kategória: Címkék: , , ,

Az Ájurvédikus olajos masszázstanfolyamon megismerheted és a gyakorlatban is kipróbálhatod ezt az ősi indiai masszázsformát.

Az Ájurvédikus olajos masszázs a masszázsok „királynője”, amelynek lényege a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, de testérintő simítás ellentétes irányba, mellyel a “negatív energiákat levesszük”. A lassú különleges mozdulatok, az olajok nyugtató hatása, igazi spirituális és meditatív élmény lehet kliensünk számára. Test-lélek-szellem együttes harmóniájára hat.

10 órás önálló elméleti anyag feldolgozás, vizsgára való felkészülés, ahol megismeri a tanuló az ájurvédikus gyógyító rendszer alapjait. Megsmeri az Ájurvéda, a hagyományos és a távol-keleti gyógyítás alapjait, mely által képes a preventív gyógyító, megelőző gondolkodásra, s ennek birtokában tud javaslatot tenni kliensének az egészségmegőrzésére. Az ájurvédikus masszőr képes lesz felismerni az ájurvédikus rendszer szerinti testtípust, annak megfelelően választja meg a szükséges olajokat a masszázshoz.

10 óra gyakorlati képzés, ahol a masszőr elsajátítja az Ájurvéda ősi rendszeréhez hű masszázs tevékenységet. Egy 1,5 órás teljes testmasszázst tanul meg, melyet tagolva is végezhet a későbbiek folyamán (teljes test, arc, dekoltázs és talpmasszázs).

A nap végén gyakorlati vizsgával zárunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ájurvédikus olajos masszázstanfolyam – csoportos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .