Ájurvédikus olajos masszázstanfolyam

Az Ájurvédikus olajos masszázstanfolyamon megismerheted és gyakorolhatod is a masszázsok „királynőjét”, amelynek lényege a szeretetteljes, erőteljes simítás a keringés irányába, és a hangsúlytalan, de testérintő simítás ellentétes irányban, mellyel a “negatív energiákat levesszük”.

A lassú különleges mozdulatok, az olajok nyugtató hatása, igazi spirituális és meditatív élmény lehet kliensünk számára. Test-lélek-szellem együttes harmóniájára hat.

10 órás önálló elméleti anyag feldolgozás, vizsgára való felkészülés, ahol megismeri a tanuló az ájurvédikus gyógyító rendszer alapjait. Megsmeri az Ájurvéda, a hagyományos és a távol-keleti gyógyítás alapjait, mely által képes a preventív gyógyító, megelőző gondolkodásra, s ennek birtokában tud javaslatot tenni kliensének az egészségmegőrzésére. Az ájurvédikus masszőr képes lesz felismerni az ájurvédikus rendszer szerinti testtípust, annak megfelelően választja meg a szükséges olajokat a masszázshoz.

10 óra gyakorlati képzés, ahol a masszőr elsajátítja az Ájurvéda ősi rendszeréhez hű masszázs tevékenységet. Egy 1,5 órás teljes testmasszázst tanul meg, melyet tagolva is végezhet a későbbiek folyamán (teljes test, arc, dekoltázs és talpmasszázs). A nap végén gyakorlati vizsgával zárunk.

A tanfolyamra az alábbi képre kattintva jelentkezhetsz.